ΔΙΕΘΝΗ

«Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον»: Μητέρα περιγράφει τα συμπτώματα σαλμονέλας στην κόρη της αφότου έφαγε προϊόντα της Kinder

Τα συμπτώματα που παρουσίασε η κόρη της, Brooklyn-Mai, μετά την κατανάλωση σοκολατένιων αυγών Kinder, περιγράφει μητέρα από τη Βρετανία. Το κοριτσάκι έπαθε τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα και έφτασε στο σημείο να κοιμάται 21 ώρες την ημέρα.

«Ήταν τόσο χάλια από τη στιγμή που την πήρα από τον παιδικό σταθμό τη Δευτέρα. Επειδή είχα αρρωστήσει την προηγούμενη εβδομάδα, σκέφτηκα ότι κόλλησε από μένα. Όμως, έφτασε να κοιμάται 21 ώρες το 24ωρο» γράφει αρχικά η Charlotte Elizabeth Wingfield.

«Είχε πυρετό που ξεπέρασε τους 39°C. Μίλησα με τον παιδίατρο και σκεφτήκαμε πως ήταν κάποιος ιός. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά -και ενώ τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν- επιβεβαιώθηκε πως είχε σαλμονέλα από τα σοκολατένια προϊόντα της Kinder που είχε φάει. Σε σύνολο 96 ωρών, ήταν ξύπνια για 12-14 ώρες συνολικά, αλλά ακόμα και τότε, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Δεν είχε ενέργεια, αν και πρόκειται για ένα πολύ ενεργητικό παιδί», ανέφερε η ίδια.

#pgnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ