Νομός Χανίων

Χανιά: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 53χρονο αστυνομικό εν αναμονή και νέων στοιχείων – Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος (βίντεο)

Όσα ανέφερε στην απολογία του ο κατηγορούμενος επίορκος αξιωματικός δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν σε βάρος του για την εκβίαση σε βάρος γυναίκας επιχειρηματία, η οποία του παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που αποτέλεσαν και τη θρυαλλίδα για την έφοδο στο σπίτι και τη σύλληψη του ίδιου και του γιού του.

Οι εισαγγελικές αρχές των Χανίων βρίσκονται εν αναμονή και νέων στοιχειών που αναμένεται να προστεθούν στο φάκελο της υπόθεσης, καθώς κλιμάκιο της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων εξετάζει εξονυχιστικά κάθε πληροφορία που έρχεται στο «φως» και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο αξιωματικό, ο οποίος μάλιστα έχει βρεθεί στο στόχαστρο και άλλης πειθαρχικής έρευνας στο παρελθόν για ανάλογα περιστατικά εκβίασης επιχειρηματιών, ωστόσο με το φάκελο να κλείνει με την απαλλαγή του.

Στο μεταξύ η ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων συνεδρίασε για να αποφασίσει την διαγραφή του. Ήδη κινήθηκαν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο σε ανακοίνωση τους  λόγο για προσβολή που θίγει το κύρος της Ένωσης και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις που αποδίδονται στον 53χρονο επίορκο αξιωματικό.

Δείτε το βίντεο:

Προφυλακίστηκε αξιωματικός ΕΛΑΣ

 

Προφυλακίστηκε αξιωματικός ΕΛΑΣ

 

αξιωματικος

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ