Νομός Χανίων

Χανιά – «Το Χαμόγελο του παιδιού»: “1η Γιορτή για τα παιδιά” στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023, στην «1η Γιορτή για τα παιδιά», στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά, ώρες 17:00 – 23:00.

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Πολλά παιχνίδια όπως κουτσό, τσουβαλοδρομίες, Jenga, λίμπο, σβούρες, κρεμάλα, δημιουργική απασχόληση, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται διαδραστικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες και  μουσικοχορευτικά δρώμενα .

Στον χώρο της γιορτής θα υπάρχει και bazaar του Οργανισμού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού, καθώς και κουμπαράδες και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του.

Στο χώρο της γιορτής επίσης, θα υπάρχουν κεράσματα για τους επισκέπτες, όπως ποπ κορν, αναψυκτικά, νερό, κλπ

Η «1η Γιορτή για τα παιδιά» στα Χανιά έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του  Παιδιού» που πραγματοποιεί, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας στην Κρήτη, παρέχοντας το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών του.

Επισκεφθείτε το event της «Γιορτής για τα παιδιά» στο Facebook:

 https://facebook.com/events/s/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/669830741723601/

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους, συνέφεραν να σε αυτή την μεγάλη γιορτή!

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ