Νομός Χανίων

Χανιά: “Φύλλο και φτερό” η υπηρεσία του επίορκου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ

Φύλλο και φτερό κάνουν την υπηρεσία όπου υπηρετούσε μέχρι πρότινος ο 53χρονος επίορκος αστυνομικός από τα Χανιά, τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί ξεσκονίζουν κάθε πτυχή της δράσης του 53χρονου αστυνομικού και έτσι στο στόχαστρο τους δεν θα μπορούσε να μην μπει η ίδια υπηρεσία την οποία διοικούσε τα τελευταία χρόνια.

Οι αδιάφθοροι ξεσκονίζουν ακόμα και κλήσεις για τροχονομικές παραβάσεις που είχαν φτάσει στο γραφείο του 53χρονου προφυλακισμένου αξιωματικού, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι έπαιρνε χρήματα από πολίτες για να τις σβήσει.

Στο πλαίσιο αυτό από την περασμένη Παρασκευή, νέα πρόσωπα από άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας στα Χανιά, έχουν αντικαταστήσει αρκετούς συναδέλφους τους που συνεργάστηκαν με τον 53χρονο αξιωματικό, ενώ ήδη καθήκοντα διοικητή στον πρώτο σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ στη Σούδα, έχει αναλάβει ο Υπαστυνόμος Ματθαίος Ιγγλεζάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στο αστυνομικό τμήμα του Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο αξιωματικός κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Πέμπτη, οπότε και απολογήθηκε ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, ενώ ήδη έχει μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ