Νομός Χανίων

Χανιά: Δίχως τέλος ο εφιάλτης της κακοποιημένης γυναίκας που διέρρηξαν το σπίτι της ο γιος με τον εν διαστάσει σύζυγό της – Απειλεί ότι θα την σκοτώσει ο τελευταίος (φωτογραφίες)

Συνεχίζεται ο εφιάλτης για μια Χανιώτισσα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία εξακολουθεί και δέχεται απειλές από τον εν διαστάσει σύζυγό τη, παρά τις προσωρινές δικαστικές διαταγές και το γράμμα του νόμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, διέρρηξαν το πατρικό σπίτι της και στη συνέχεια, δεν της επέτρεπαν να μπει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε προσωρινή διαταγή ότι δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι, χωρίς τη συναίνεση της πρώην συζύγου του.

Ακολούθησε η σύλληψη του εν διαστάσει συζύγου, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού-σύμφωνα με τον Εισαγγελέα δεν υπήρξε διάρρηξη, αλλά αυτοδικία. Παράλληλα, με νέα προσωρινή διαταγή το δικαστήριο απαγόρευσε στον δράστη να επιχειρήσει να μπει στο σπίτι και επέτρεψε στην γυναίκα να αλλάξει της κλειδαριές.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο “απτόητος” άνδρας, ξαναμπήκε στο σπίτι όπου και περίμενε κλεισμένος μαζί με τον γιο του. Δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή των αστυνομικών, έσπευσε στην οικία και ζήτησε από τον πατέρα και τον γιο να αποχωρήσουν, χωρίς αρχικά να εισακουστεί. Χρειάστηκε η συμβολή διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ, ώστε να αποχωρήσουν από το σπίτι της ταλαιπωρημένης γυναίκας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος προσήχθη στο Α.Τ. Χανίων, για αφεθεί και πάλι ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Εισαγγελέα. Όπως μάλιστα καταγγέλλει η επί σειρά ετών κακοποιημένη γυναίκα, ο εν διαστάσει σύζυγός της συνέχισε να την απειλεί ότι θα την σκοτώσει, ακόμα και ενώπιον αστυνομικών.

xania

 

xania

 

xania

 

xania

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ