ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Νομός Χανίων

Χανιά: Αγωνία για 26χρονη – Έφυγε να πάει σε πάρτι και εξαφανίστηκε Image

Συναγερμός έχει σημαίνει στις αστυνομικές αρχές των Χανίων για την εξαφάνιση μίας 26χρονης κοπέλας από την ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές οι γονείς της αγνοούμενης κοπέλας, η 26χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου με σκοπό να πάει σε μεσημεριανό πάρτυ που διοργάνωνε φίλος της.

Όσο οι ώρες περνούσαν και 26χρονη δεν επικοινωνούσε με τους γονείς της, η ανησυχία μεγάλωνε κι έτσι αποφάσισαν να την καλέσουν εκείνοι στο κινητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την καλούσαν μέχρι και τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής χωρίς να την εντοπίσουν και λίγη ώρα αργότερα το κινητό απενεργοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο της 26χρονης εντοπίστηκε περιμετρικά της πόλης των Χανίων ωστόσο η ίδια παραμένει αγνοούμενη. Να σημειωθεί ότι η κοπέλα δεν είχε αναφέρει το ακριβές σημείο όπου θα γινόταν το πάρτυ.

Για τον εντοπισμό της διεξάγονται έρευνες με τα περιπολικά και τις μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να έχουν στη διάθεσή τους την φωτογραφία της.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ