ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara στον κόσμο – Σε ποιο σημείο θα ανοίξει το κατάστημα γίγας

Μέσα στην εβδομάδα, το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας Zara στον κόσμο θ’ ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά του Ρότερνταμ. Ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε το κατάστημα Plaza de España στη Μαδρίτη, συνολικής επιφάνειας σχεδόν 8.000 τ.μ., το νέο Zara στην οδό Coolsingel της ολλανδικής πόλης θα καλύπτει περί τα 9.000 τ.μ., εκτεινόμενο σε πέντε ορόφους, εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι εμπορικοί χώροι, ενώ ο τελευταίος όροφος θα προορίζεται για χώρους προσωπικού και αποθήκες.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, για τους πολυάριθμους Έλληνες fans της μάρκας, είναι, όπως γράφει ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος», πως τον Φεβρουάριο του 2024 και η χώρα μας θα μπει στη λίστα των ρεκόρ με τη λειτουργία του νέου Zara -που θα περιλαμβάνει και κατάστημα Zara Home- στον Πύργο του Πειραιά.

Στον πρώτο ψηφιακό, «πράσινο» ουρανοξύστη της χώρας, ο όμιλος ITX Eλλάς θα αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara του κόσμου, συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων.

Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του καταστήματος, που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με στόχο να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια στις αρχές Φεβρουαρίου του 2024.

Το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει τα δύο υφιστάμενα καταστήματα, συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Πειραιά.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ