Γεύση - Ψυχαγωγία

Αγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος στέλνει στο εδώλιο τον Δούκα – Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 “Αγριες Μέλισσες”.

Η πρώτη εβδομάδα της δεύτερης σεζόν της σειράς εποχής, έκλεισε με την αποκάλυψη του φόνου του Σέργιου Σεβαστού από την Ελένη Σταμίρη, κάτι που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι. Η Ελένη παίρνει πάνω της όλο το βάρος και της κατηγορίες, θέλοντας έτσι να προστατεύσει τις αδελφές της, Ασημίνα και Δρόσω.

Η δίκη της Ελένη ξεκινά, αμέσως τη δεύτερη εβδομάδα, της σεζόν, και στο δικαστήριο, ο Δούκας Σεβαστός υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ο δικηγόρος της Ελένης, Σαράφης, δεν καταλαβαίνει τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης και την πιέζει του πει όλη την αλήθεια.

Η κίνηση του Κυπραίου που στέλνει στο εδώλιο τον Δούκα

Ο Θωμάς Κυπραίος, που ψάχνει να βρει ποιος ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης, ξαφνιάζει του πάντες στο δικαστήριο όταν ζητάει να καταθέσει ο ίδιος και ξεσκεπάζει ένα μυστικό των Σεβαστών. Με την κατάθεσή του, θα ανατρέψει τα πράγματα για όλους, καταφέρνοντας τη διακοπή της δίκης και βάζοντας τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου. Κι αυτό γιατί, ο Δούκας, με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή βασάνισαν και δολοφόνησαν τον Γιάννο, θεωρώντας τον υπαίτιο για τον θάνατο του Σέργιου.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης. H Βιολέτα κάνει μια πρόταση στον Μιλτιάδη που πιστεύει πως θα τον χαροποιήσει, ενώ ο Κυριάκος και η Ουρανία έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Ο Μελέτης αγοράζει τα χωράφια του Κλεομένη και ο Κωνσταντής τον αναγκάζει να ζητήσει διαζύγιο απ’ την Πηνελόπη, μπροστά σε όλους. Παράλληλα, η Θεοδοσία ανακοινώνει μια σημαντική απόφαση στον Λάμπρο. O Κωνσταντής έρχεται αντιμέτωπος με τον Κλεομένη για τη συμφωνία τους όταν τον προλαβαίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ