ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

AEGEAN: Επενδύει στην τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης – Ελκυστική προσφορά για το καλοκαίρι από και προς το νησί

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση στήριξης του τουρισμού της Σητείας, αλλά και συνολικά του νομού Λασιθίου προχώρησε η AEGEAN, αυξάνοντας τις προσφερόμενες θέσεις από και προς το αεροδρόμιο «Βιτσέντζος Κορνάρος», αναβαθμίζοντας τα αεροσκάφη που εξυπηρετούν τον προορισμό σε AIRBUS Α320 και προωθώντας μια μοναδική προσφορά με ελκυστικούς σταθερούς ναύλους, για όλο το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, η AEGEAN από την 1η Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι, υπερδιπλασιάζει τη χωρητικότητα των πτήσεών της από και προς τη Σητεία, αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις κατά 150% και αντικαθιστά το στόλο των ATR ελικοφόρων αεροσκαφών που μέχρι σήμερα εξυπηρετούν τον προορισμό, με τα μεγαλύτερα AIRBUS A320. Παράλληλα, πραγματοποιεί μια μοναδική προσφορά, προσφέροντας αεροπορικά εισιτήρια των €39 από Αθήνα και των €29 από Σητεία (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) για ταξίδια από 1 Ιουλίου έως και 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Η πρωτοβουλία της AEGEAN, σκοπό έχει να ενισχύσει την ελκυστικότητα ανερχόμενων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, ενώ είναι συνεπής και με τη συστηματική επένδυση της εταιρείας για τόνωση της κίνησης από όλα τα αεροδρόμια του νησιού.

Ειδικότερα, οι πτήσεις από/προς Σητεία που θα πραγματοποιούνται καθημερινά με αεροσκάφη τύπου AIRBUS Α320 της AEGEAN, είναι οι κάτωθι:

Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN, πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σητείας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας έως και 5 πτήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο, διασφαλίζοντας τη διασυνδεσιμότητα του προορισμού.

 

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ