ΚΡΗΤΗ

Πάσχα: Που θα κάνουν διακοπές οι Κρητικοί (βίντεο)

Εντός Κρήτης και εκτός Κρήτης εκδρομές, αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό συνθέτουν το πλαίσιο των επιλογών που έκαναν ηρακλειώτες για τις γιορτές του Πάσχα.

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, αρκετοί ήταν εκείνοι που από νωρίς είχαν μεριμνήσει την πασχαλινή τους απόδραση, ενώ ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο ως Έλληνες εκφραζόμαστε, αρκετοί ψάχτηκαν και έκλεισαν πακέτα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία εδώ και εβδομάδες , διαθέτοντας πακέτα πασχαλινών διακοπών, διέθεσαν όπως λένε εκδρομές ακόμη και εντός Κρήτης, σε ενδιαφερόμενους που μπορεί να μην ήθελαν να φύγουν εκτός, ήθελαν όμως να ζήσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα, διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Ελλάδα από τους προορισμούς που  κινήθηκαν και φέτος ήταν η Κέρκυρα, ενώ αρκετοί ταξιδιώτες επέλεξαν και πιο μακρινούς προορισμούς, όπως την Ιταλία,  τη Βουδαπέστη, μέχρι και το Ντουμπάι. Πάντως κύριο χαρακτηριστικό ήταν η ανάγκη για απόδραση, ευθυγραμμισμένη όμως με τις πιο οικονομικές επιλογές λόγω της ακρίβειας που έχει εκτινάξει στα ύψη τα κόστη.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

#pgnews





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ