ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΑΟΑΝ – Άρης Σούδας

Τρεις από τις οκτώ αναμετρήσεις της πρεμιέρας θα μεταδοθούν “ζωντανά” με εικόνα και ήχο. Το YouTube κανάλι του ΑΟΑΝ (AOAN TV) θα μεταδώσει το παιχνίδι με τον Άρη Σούδας στο στάδιο Αγίου Νικολάου. “Ζωντανά” θα μεταδοθεί και το άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στον Νομό Λασιθίου.

Το διαδικτυακό πόρταλ Crete2day θα δείξει τον αγώνα της ΑΕ Νεάπολης με τον ΠΟΑ. Δυναμικά στις μεταδόσεις αγώνων Γ’ Εθνικής μπαίνει και ο τηλεοπτικός σταθμός Κρήτη TV, οι κάμερες του οποίου θα βρίσκονται στο γήπεδο Ατσαλένιου για τη λάιβ μετάδοση της αναμέτρησης του Ηρακλειώτικου ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Πόρο και Ηρόδοτο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Γ’ Εθνική ξεκινά την προσεχή Κυριακή όσον αφορά το ποδόσφαιρο του νησιού και μαζί κάνουν πρεμιέρα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κρήτη TV, με τον τηλεοπτικό σταθμό να βάζει το φετινό πρωτάθλημα στα σπίτια όλων των κρητικών φιλάθλων!

Η σέντρα στις μεταδόσεις γίνεται στο γήπεδο του Ατσαλένιου, εκεί όπου Πόρος και Ηρόδοτος μονομαχούν στο πρώτο μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι. Η Κρήτη TV ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή γι’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, δείχνοντας το δρόμο και για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται εξόχως συναρπαστικό.»

Αξιοσημείωτο το ότι και ο Άρης Ρεθύμνου θα ακολουθήσει τον δρόμο του ΑΟΑΝ μέσω του δικού του καναλιού (“Άρης Ρεθύμνου Α.Ο. – Official YouTube Channel”) απλά η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αγωνίζεται στις Μουρνιές την 1η αγωνιστική και η πρεμιέρα των “ζωντανών” μεταδόσεων του καναλιού θα γίνει στη 2η αγωνιστική.

Αυτό που διαφαίνεται λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγαλύτερη τηλεοπτική κάλυψη και προβολή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά στη σημερινή εποχή όπου δεν επιτρέπεται (ακόμη) η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ