Νομός Χανίων

Xανιά: Βροχή… κλήσεων στο κέντρο της πόλης

Μπαράζ ελέγχων, για παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα, από την Τροχαία Χανίων, στο κέντρο της πόλης.

Από το πρωί όπως και τις τελευταίες ημέρες, οι άνδρες του τμήματος της Τροχαίας κόβουν κλήσεις και αφαιρούν πινακίδες σε όλα τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα.

Το χρηματικό πρόστιμο μπορεί να μην είναι τσουχτερό (40 ευρώ), σίγουρα όμως «τσούζει» η αφαίρεση πινακίδων για 20 ημέρες και από το πρωί οι αστυνομικοί δεν τη «χάρισαν» σε κανένα.

Αφού πέρασαν οι μέρες κορύφωσης του 15Αύγουστου, η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να συνεχίσει τους ελέγχους και να τους εντατικοποιήσει αναφορικά με τη στάθμευση, μετά ενδεχομένως και από την αυστηρή κριτική για ανοχή των παράνομα παρκαρισμένων οδηγών, από τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και την ομάδα p-Public.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ώστε να μπει μια τάξη και να απελευθερωθούν κοινόχρηστοι δημόσιοι χώροι και πεζοδρόμια.

Πριν δύο μέρες κλήσεις είδαν στο παρμπρίζ τους οι οδηγοί που είχαν σταθμεύσει στην Κοραή και από χτες στο επίκεντρο των ελέγχων είναι μεταξύ άλλων οι οδοί, Χατζ. Γιάνναρη, Τζανακάκη, Αποκορώνου και Κυδωνίας.

ΠΗΓΗ: kriti24.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ