Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Xανιά: Γιορτινή συναυλία με τους Con Brio

Το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών “Cοn Brio” θα δώσει τη χριστουγεννιάτική του συναυλία με μελωδίες του κόσμου από τον 16ο μέχρι τον 20ό αιώνα για πρώτη φορά στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, αυτή την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα εορταστικό ταξίδι στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Αργεντινή, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το μοναδικό σύνολο στην Ελλάδα που αποτελείται από σπουδαστές, οι οποίοι αξιοποιούν όλη τη μουσική “οικογένεια” του φλάουτου με ράμφος. Μάλιστα, έπειτα από 17 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δίνει πάντα το “παρών” στα μουσικά δρώμενα της πόλης των Χανίων. Τα μέλη στη φετινή συναυλία είναι τα εξής: Βαγγέλης Βουρδουμπάς, Χρήστος Κοκόρας, Ελευθερία Λιοδάκη, Ηλέκτρα Λιονάκη, Άννα Μαλεκάκη, Κατερίνα Μαράκη, Μάργκο Μπέιλι, Σοφία Μπόσκο, Αργυρώ Νικάκη, Νίκος Περπιράκης, Κατερίνα Πρώιμου, Αντριάνα Ροσμαράκη, Θοδωρής Σταυρουλάκης, Μάνος Τζούγκαρης και Μυρτώ Χαλακατεβάκη. Τη γενική επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ