Νομός Χανίων

Xανιά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βέλγος οδηγός που χτύπησε 38χρονο μοτοσικλετιστή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 35χρονος Βέλγος τουρίστας, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου εμβόλισε με το αυτοκίνητό του διερχόμενη μοτοσικλέτα στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου της Σούδας προς το Ναύσταθμο Κρήτης, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 38χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο 38χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εμφανίζει υψηλό πυρετό.

Ο 35χρονος Βέλγος θα πρέπει να εμφανίζεται στην Πρεσβεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες το πρώτο 15νθήμερο κάθε μήνα, ενώ κατέβαλλε χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σάββα Τζανέτο, ο 35χρονος ανατιμετωπίζει τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επικίνδυνης οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέλγος επιχείρησε παράνομη αναστροφή στο σημείο όπου πραγματοποιούνται έργα, την ώρα που από τα δεξιά του περνούσε η μηχανή, με αποτέλεσμα την πρόκληση του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ