Νομός Χανίων

Xανιά: Έφυγε από τη ζωή γνωστός δικηγόρος

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον εκλεκτό και καταξιωμένο συνάδελφο Μιχάλη Βεργανελάκη που επί 50 συναπτά έτη τίμησε τη Δικηγορία και το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.

Ο Μιχάλης Βεργανελάκης ήταν όλα αυτά τα έτη μια κολώνα για το Σύλλογό μας και μπροστάρης σ’ όλους τους αγώνες για τη Δικηγορία, τη Δικαιοσύνη και τα Δικαστήρια των Χανίων. Ιδιαίτερα μαχητικός, με ανεξάντλητες δυνάμεις αφιέρωσε τη ζωή του υποστηρίζοντας με την υψηλή νομική του επάρκεια και γνώση και με απαράμιλλο πάθος τις υποθέσεις και τους εντολείς του.

Με αισθητή παρουσία στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δημιουργός και πρωταγωνιστής στις κάθε φύσεως εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των συναδέλφων του και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Βεργανελάκης έγραψε ιστορία στο Δ.Σ.Χ και θα μείνει στην ιστορία του Συλλόγου μας και στις καρδιές μας. Γι’ αυτό ο Σύλλογός μας σήμερα πενθεί τον πρόωρο χαμό του. Ο Δ.Σ.Χ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Να είναι αιώνια η μνήμη τουΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ