Δήμος Πλατανιά

Βουκολιές : Με μαύρες σημαίες έξω από την τράπεζα οι κάτοικοι

Σε συμβολική κατάληψη του καταστήματος τράπεζας στις Βουκολιές προχώρησαν από το πρωί κάτοικοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Οι κάτοικοι, αλλά και οι επαγγελματίες της περιοχής με την σημερινή τους κινητοποίηση διαμαρτύρονται για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος που όπως σημειώνουν θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις συναλλαγές τους.

Μάλιστα επισημαίνουν πως με το κλείσιμο του καταστήματος θα αναγκάζονται πλέον να πραγματοποιούν αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν, ενώ όπως τονίζουν η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ένα ακόμα βήμα προς την ερημοποίηση και εγκατάλειψη της υπαίθρου. Αίτημα τους η συνέχιση της λειτουργίας του, ενώ όπως σημειώνουν οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά παραβρέθηκε στην συμβολική διαμαρτυρία των κατοίκων και των μαζικών φορέων της Κοινότητας Βουκολιών ενάντια στα σχέδια κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Βουκολιές.


“Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων και μαζικών φορέων της περιοχής που βλέπουν πλέων κατάματα την κατά τα άλλα πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη όταν και σε αυτόν τομέα μπαίνει στην ζυγαριά το κόστος, όφελος, επιχειρηματική κερδοφορία και όχι οι ανάγκες μίας περιοχής !!!”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ