Νομός Χανίων

Τζόκερ: Η τύχη χαμογέλασε σε ένα Χανιώτη – Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ

Ԇϊő. (Eurokinissi-ЁЁďЏՋϓ Ӊˇө

Στα Χανιά κληρώθηκε το ένα από τα τέσσερα τυχερά πεντάρια της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ – Δοκιμάζουν την τύχη τους ελπίζοντας να τους χαμογελάσει

Στα Χανιά παίχτηκε ένα από τα τέσσερα τυχερά πεντάρια του Τζόκερ με τον τυχερό να κερδίζει το ποσό των 12.318 ευρώ. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δοκιμάζονται από την ακρίβεια, εξακολουθούν να καταφεύγουν στα τυχερά παιχνίδια ελπίζοντας πως κάποια στιγμή η τύχη θα τους χαμογελάσει.  

Παίζοντας ένα απλό δελτίο του Τζόκερ, κέρδισε από τη μια στιγμή στην άλλη 12.318 ευρώ, ποσό που στις μέρες μας αποτελεί μια γερή ανάσα για κάθε νοικοκυριό. Ο λόγος για έναν Χανιώτη που είναι μεταξύ των τεσσάρων οι οποίοι μοιράζονται τα κέρδη της δεύτερης κατηγορίας από την κλήρωση της Τρίτης 5 Ιουλίου. 

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου αγοράστηκε το τυχερό δελτίο, Ιωάννης Βαλάκης, αναφέρει στο neakriti.gr, “Είναι πολύ καλό το ποσό αυτό γιατί στις μέρες μας που είναι δύσκολες και ο κόσμος χρειάζεται χρήματα, έστω κι αυτό το όχι ιδιαίτερα μεγάλο ποσό είναι ικανοποιητικό” ανέφερε και συνέχισε στέλνοντας τις ευχές του “Θα του ευχηθώ να είναι καλοξόδευτα, να τα χρησιμοποιήσει όπως αυτός νομίζει, να είναι υγιής και πάντα επιτυχίες”. 

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Γιάννη Βαλάκη στην Πλατεία 1866. Ο τυχερός μπορεί να μη λύνει το οικονομικό του πρόβλημα, σίγουρα πάντως θα μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες του και γιατί όχι να περάσει ένα πιο ανέμελο καλοκαίρι. 

Το ποσοστό των Ελλήνων που καταφεύγει στα πρακτορεία ελπίζοντας πως κάποια στιγμή η τύχη θα του χαμογελάσει παραμένει σταθερό. Πολίτες όλων των ηλικιών, άλλοι σε μόνιμη βάση και άλλοι περιστασιακά, ελπίζουν πως ίσως να είναι αυτοί οι τυχεροί σε μια από τις χιλιάδες κληρώσεις. 

Αναφορικά με την κίνηση αλλά και τους πελάτες του πρακτορείου ΟΠΑΠ ο ιδιοκτήτης κ. Βαλάκης αναφέρει “Είναι σταθερή η κίνηση γιατί υπάρχει κρίση κι ο κόσμος δυσκολεύεται, προσπαθεί όμως, παίζει ο κόσμος και θα παίζει πάντα”, κατέληξε. 

Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσοι δοκιμάζουν την τύχη τους έχουν αν μη τι άλλο δικαίωμα στο όνειρο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ