Γεύση - Ψυχαγωγία

Το ξενοδοχείο: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερνής σειράς του ANT1

Οπως αναφέρει το «TV24», το ισπανικό δράμα εποχής «Gran Hotel» που είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA TV στην πρωτότυπη εκδροχή του, θα δούμε από τη νέα εποχή στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Το ξενοδοχείο». Η πλοκή του σήριαλ θα τοποθετηθεί χρονικά στην εποχή του μεσοπολέμου.

Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, τη σκηνοθεασία ο Γιάννης Βασιλειάδης («Ο παράδεισος των κυριών»), ενώη παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη.

Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους καθώς την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς (Το νησί, άγριες μέλισσες, οι Πανθέοι) και των κοστουμιών ο Κωσταντίνος Ζαμάνης (οι Πανθέοι).

Η ιστορία θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και οι συζητήσεις για την στελέχωση του καστ ήδη έχουν ξεκινήσει. Στην πρωταγωνιστική ομάδα που έχει ήδη κλείσει θα δούμε τον Τάσο Νούσια που φέτος απολαύσαμε στην μάγισσα αλλά και την Καλλιόπη Χάσκα που μας συστήθηκε μέσα από την ίδια σειρά με το ρόλο της Μεταξίας.

Σύμφωνα με το TV24, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέστης που πρωταγωνίστησε στο ναυάγιο είναι επίσης στους επίλεκτους. Η πρόταση έχει γίνει και στην Μαρία Πρωτόπαπα που απολαμβάναμε τρία χρόνια στο σασμό ενώ ανάμεσα στα ονόματα που ακούγεται ότι συζητούν με την παραγωγή είναι οι Αναστάσης Ροϊλός, Αναστασία Παντούση.

Η υπόθεση της σειράς

Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφτάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδερφής του η οποία εργαζόταν εκεί.

Από ένα συνάδελφο πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής όμως εκείνος δεν πείθεται καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνης εις βάρος της. Σύμφωνα με το TV24, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια.

Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδερφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, που θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις καμάρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών.

Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές, Μόνος σύμμαχος του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.

Δείτε το τρέιλερ:ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ