Γεύση - Ψυχαγωγία

Επιστρέφει «Η Παραλία»-Νέοι χαρακτήρες και εξαιρετικό καστ

Η Παραλία, η σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό των Ματάλων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, για να μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1975.

Η ιστορία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1969 στα Μάταλα. Από τότε πολλά συνέβησαν, άνθρωποι χάθηκαν, άλλοι έφυγαν και κάποιοι αναμετρήθηκαν με τους ίδιους τους εαυτούς τους. Η δεύτερη σεζόν της «Παραλίας» είναι γεγονός και τα παιδιά των λουλουδιών μαζί με τους κατοίκους του μικρού χωριού θα επανενωθούν μερικά χρόνια μετά, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά- σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένα ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες θα συνυπάρξουν και θα αναζητήσουν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή και βασίζεται στην πρωτότυπη ιδέα της συγγραφέως και της Αυγής Βάγια.
Στον νέο κύκλο επεισοδίων, του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, οι ήρωες ζουν πλέον ο καθένας με τον δρόμο που έχει χαράξει και τις επιλογές που έχει κάνει. Ομως κάποιοι θα θελήσουν να διεκδικήσουν όσα θεωρούν ότι τους ανήκουν και άλλοι θα βρεθούν και πάλι εν μέσω διενέξεων. Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν.

Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση. Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, με τους παλιούς ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέους χαρακτήρες να φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία. Από την περσινή σεζόν συνε χίζουν οι Δημήτρης Μοθωναίος, Μαρία Ναυπλιώτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δημήτρης Κίτσος, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Νινιός, Μαίρη Μηνά, Νικόλας Παπαγιάννης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Κατερίνα Λυπηρίδου, Γωγώ Καρτσάνα, Τάκης Σακελλαρίου, Μαρία Μπαγανά, Δημήτρης Ξαν θόπουλος, Αναστασία Γερωνυμάκη, Αντριαν Φρίλινγκ, Νικόλας Παπαϊωάννου, Νίκος Καραγεώργης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ξένια Ντάνια, Ελεάνα Στραβοδήμου, Γιώργος Σαββίδης.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη Λιάντου, Αλεξία Καλτσίκη, Κώστας Κάππας, Χρήστος Κραγιόπουλος, Ντένια Στασινοπούλου, Σύρμω Κεκέ, Ειρήνη Γιώτη, Ανδριάνα Σαράντη, Ευθαλία Παπακώστα, Αλκης Μπακογιάννης.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ