Γεύση - Ψυχαγωγία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Όσα θα παρακολουθήσετε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε με τάχιστους ρυθμούς. Την ίδια στιγμή, η νέα αδιαθεσία της Κυριακούλας φέρνει στο σπίτι τον γιατρό Γκλαβάνη, που ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που την έστειλε να κάνει, ενώ ο Στασινόπουλος επισκέπτεται τον Στράτο στη φυλακή για να του ανακοινώσει ότι έχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους, που μπορεί να τους κάνουν συμπέθερους.

Οι δύο οικογένειες ετοιμάζονται για να δώσουν λόγο. Στο σπίτι του Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό μέσα στην καλή χαρά αφού το όνειρό της να παντρευτεί τον Γρηγόρη γίνεται πραγματικότητα. Πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στον δρόμο της και ακόμη και οι αντιρρήσεις του πατέρα της έχουν καμφθεί. Το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων.

Οι γάμοι ορίζονται γρήγορα. Η Κατερίνη ετοιμάζει τα πάντα στην εντέλεια αφού μια κόρη διοικητού δεν μπορεί παρά να κάνει έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος. Η Κυριακούλα, όσο κι αν έχει τους ενδοιασμούς της, πλέον δεν μπορεί να κάνει πίσω. Επιπλέον βαθιά μέσα της έχει μία ελπίδα ότι μέσα από αυτό το γάμο ο άντρας της έχει μία ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Το ζευγάρι παντρεύεται και στην αρχή φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν αφήσει το παρελθόν στην άκρη. Ωστόσο ο Γρηγόρης δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία.

Γρηγόρης και Φιλιώ έχουν περάσει αρκετό καιρό παντρεμενοι και ζουν στο σπίτι της Κυριακούλας. Μια αδιαθεσία της Φιλιώς φέρνει το ανέλπιστο νέο. Του λέει πως είναι έγκυος κι εκείνος αρχικα σαστίζει.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ