Γεύση - Ψυχαγωγία

Έρωτας φυγάς: Η Άννα συλλαμβάνεται από ασφαλίτες με παράνομο υλικό

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας, η Άννα θα βιώσει ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές καθώς θα την δούμε να συλλαμβάνεται από ασφαλίτες με παράνομο υλικό.

Την ίδια ώρα, ο Κοντογιάννης απειλεί την Ελπίδα ενώ η Μαργέτα ανησυχεί μήπως ο Στέφανος σκοτώσει τους τραμπούκους που έπιασε και μπλέξει χειρότερα.

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τρακάρει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και θα χαροπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγική φιγούρα μετά από αυτές τις εξελίξεις θα είναι η Αλεξάνδρα που είχε πιστέψει πως ήρθε η ώρα να ζήσουν μαζί δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακόμη, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο Ιάσωνας, με τον Δεμερτζή να ξεπερνάει κάποιες κόκκινες γραμμές στον πολιτικό αγώνα που κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσωνας κανονίζει οι πολιτικοί της περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. Ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του, αλλά ο Μάρκος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ