Γεύση - Ψυχαγωγία

Το δραματικό φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι» έχει απώλειες αλλά ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ο νικητής

Ποιοι χάνουν τη ζωή τους και ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν για να είναι παρόντες και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», την μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν;

Στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» έχουμε ήδη αποδώσει τον χαρακτηρισμό της καλύτερης αστυνομικής σειράς -και μία από τις καλύτερες συνολικά- σειρές μυθοπλασίας που παρακολουθήσαμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ένα μικρό τηλεοπτικό διαμάντι, άριστο σε επίπεδο σεναρίου και διαλόγων που υπέγραψε ο Γιάννης Σκαραγκάς, εξαιρετικό σε επίπεδο κάστινγκ αλλά και σκηνοθεσίας από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη και τον Αλέκο Κυράνη. Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου έρχεται τη Δευτέρα 29 Μαΐου και είναι πιιο ανατρεπτικό από ότι περίμενες ή φανταζόσουν. Ποιοι χάνουν τη ζωή τους και ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν για να βρεθούν στον δεύτερο κύκλο;

Η αιματοβαμμένη νύχτα

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” σηματοδότησε και το μεγάλο τηλεοπτικό comeback του Σπύρου Παπαδόπουλου. Σε έναν διαφορετικό και πολυεπίπεδο ρόλο ως ο καθηγητής Νικόλας Καλλίρης, σε ένα Λύκειο με μαθητές που αγγίζουν την παραβατική συμπεριφορά. Χάνοντας από το δεύτερο επεισόδιο τη σύζυγό του, θύμα δολοφονίας και θύμα ενός μεγάλου κυκλώματος τοκογλύφων όπως αποδείχτηκε.

Στις 29 Μαΐου και μετά από ένα μεγάλο σασπένς που κράτησε για αρκετούς μήνες θα έχουμε το φινάλε. Μόνο που στο διπλό επεισόδιο θα έχουμε ένα δραματικό τέλος για αρκετούς ηθοποιούς, κυρίως τους νεαρότερους της σειράς.

Μετά τη δολοφονία του Ματθαίου, το κύκλωμα εξαρθρώνεται και οι εκδικητές στους οποίους άνηκε και εκείνος και όσοι είχαν παρανομήσει, καταλαβαίνουμε πως είχαν έναν κρυφό σύνδεσμο.

Ο Μηνάς δεν έχει άλλο τρόπο να ξεφύγει και σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια σωτηρίας οχυρώνεται στο σχολείο κρατώντας ομήρους τα παιδιά. Ο Καλλίρης, η Βικτώρια και όλη η αστυνομία τρέχουν για να βοηθήσουν. Ο ρόλος του Λημνιού πλέον αποκαλύπτεται και δεν θα γλιτώσει ούτε εκείνος την τιμωρία.

Όμως κάποια από τα παιδιά δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον Μηνά. Ο Στάθης αλλά και ο Μάκης θα κινδυνέψουν σοβαρά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ενώ η Βικτώρια – Έμιλυ Κολιανδρή θα τραυματιστεί σοβαρά.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε το βασικό πρωταγωνιστικό καστ να συνεχίζει με μία διαφορετική ιστορία και αφού οι μαθητές και ο Καλίρης έχουν μετακομίσει σε άλλο σχολείο.

Από αυτό το καστ δεν θα λείπει φυσικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η τηλεοπτική του κόρη Γεωργία Μεσαρίτη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Δημήτρης Καπετανάκος (Άννα και αστυνόμος Ίσσαρης) Φωτεινή Μπαξεβάνη και Γιώργος Δεπάστας μαζί με την Βίκυ Μαϊδάνογλου (Μπετίνα, Λάκης και η κόρη τους δηλαδή), η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Βασίλης Ευταξόπουλος στον ρόλο του Λυκειάρχη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ