Γεύση - Ψυχαγωγία

Το ανέκδοτο της Tετάρτης

Σε ένα κουρείο, ο πατέρας κουρέας μαθαίνει ή μάλλον προσπαθεί να μάθει στον γιο του την τέχνη του κουρέα. Μπαίνει ένας πελάτης, ο οποίος θα είναι ο πρώτος που θα αναλάβει ο μικρός, μετά τη θεωρητική εκπαίδευσή του. Έτσι ήρθε η ώρα για την πρακτική του.

Αρχίζει, λοιπόν, ο μικρός να ξυρίζει τον άτυχο πελάτη, όμως ενώ τον ξύριζε ξαφνικά και χωρίς αιτία… χραααπ! δίνει μια κοψιά στο σαγόνι του πελάτη. Το βλέπει ο πατέρας κουρέας και απλώνει το χέρι του να δώσει μια σφαλιάρα στο γιο του. Σκύβει αυτός και η σφαλιάρα πέφτει με πολλή δύναμη στο πρόσωπο του πελάτη.

Τρελαίνεται προς στιγμήν αυτός, αλλά αποφασίζει να κάνει υπομονή και επιτρέπει στον μικρό να συνεχίσει. Όμως ο μικρός το «βιολί» του. Μετά από λίγο χραααπ! και το μάγουλο μέσα στα αίματα!

Το ξαναβλέπει ο πατέρας και επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία… Η ώρα περνάει και ο πελάτης έχει υποστεί τέσσερα κοψίματα και έχει φάει τέσσερις σφαλιάρες, αλλά έκανε υπομονή. Συνεχίζει ο μικρός το –ο θεός να το κάνει- ξύρισμα και πάλι στα καλά καθούμενα χραααπ! και του μένει στο χέρι το αυτί του πελάτη!

Οπότε ο πελάτης γυρίζει και του λέει:

-Κρύψτο γρήγορα μην το δει ο πατέρας σου!!!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ