Νομός Χανίων ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τιμητική διάκριση του Ομίλου ΔΑΝΟΣ στην 20h Prodexpo Athens2019

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE ήταν για άλλη μια χρονιά υπερήφανος χορηγός της 20ης PRODEXPO ATHENS 2019 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες, αλλά και διαχειριστές ακίνητης περιουσίας μεγάλων οργανισμών και τραπεζών παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων και έδωσαν τις δικές τους προτάσεις για το πως μπορεί η ανάπτυξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο ιδρυτής και εμπνευστής του συνεδρίου Συμεών Τσομώκος, Πρόεδρος της Τσομώκος Α.Ε. επιχείρησε μια αναδρομή στην σταθερή παρουσία του θεσμού τα 20 προηγούμενα χρόνια, τόσο σε καλές, όσο και σε λιγότερο καλές εποχές. Έκανε, δε, ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη στη Prodexpo εταιριών αλλά και ανθρώπων όπως οι κύριοι Παναγιώτης Δανός, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member
of BNP PARIBAS REAL ESTATE, στον οποίο και παρέδωσε τιμητικό επετειακό αγαλματίδιο και Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΔΑΝΟΣ – an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE.

Παράδοση στον κο Δανό από τον κο Τσομώκο, τιμητικό αγαλματίδιο στήριξης 20 χρόνια PRODEXPO: