Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θεόδωρος Σταθάκης: “Γιατί κρύβεται ο κ. Μυλωνάκης;”

Στο ντιμπέιτ (debate) των υποψηφίων δημάρχων Κισάμου που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Τηλεόραση απουσίαζε μόνο ο κ. Γιώργος Μυλωνάκης. Επέλεξε να κρυφτεί, αντί να βγει δημόσια να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ο συνδυασμός του έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία μιλά για τον μεγάλο “ηγέτη”, που είχε περιοδεία και δεν μπορούσε να την αναβάλει για να πάρει μέρος στο ντιμπέιτ. Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Ο κ. Μυλωνάκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά ότι το ντιμπέιτ θα μπορούσε να είχε μαγνητοσκοπηθεί σε ώρα που θα τον βόλευε, προκειμένου να λάβει μέρος. Δεν το έκανε. Κρύφτηκε! Μόνο που οι πραγματικοί ηγέτες δεν κρύβονται, δεν φυγομαχούν, είναι στην πρώτη γραμμή της “μάχης”.

Μετά από εκείνο το ντιμπέιτ, μου τηλεφώνησε ο Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου και με ρώτησε αν σκοπεύω να συμμετέχω σε μία ανοικτή προεκλογική συζήτηση στην πόλη μας, προκειμένου οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν όλους τους υποψήφιους δημάρχους. Απάντησα ξεκάθαρα ναι.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε ούτε αυτή η συζήτηση θα γίνει τελικά, γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου δεν συμφώνησαν με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Προέδρου!

Δυστυχώς, πάλι διά της “πλαγίας οδού”, δεν θα έχουν τη δυνατότητα οι δημότες μας να δουν μια συνολική εικόνα διαλόγου. Φρόντισαν τα μέλη του Ν.Ε.Σ.Κ., που είναι υποψήφιοι ή υποστηρικτές του κ. Μυλωνάκη, να τον “καλύψουν”.

Δηλώνω στο Ν.Ε.Σ.Κ. και σε κάθε άλλο φορέα του Δήμου μας ότι είμαι στη διάθεσή τους για δυνατότητα διαλόγου και πιστεύω ότι και οι άλλοι ανθυποψήφιοι θα συμμετέχουν. Ο κ. Μυλωνάκης μπορεί να συνεχίσει στον δικό του μοναχικό δρόμο της φυγομαχίας και της αλαζονείας.

Θεόδωρος Σταθάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου, επικεφαλής συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ» ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ