Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θεόδωρος Σταθάκης: «Μαζί για την Κίσσαμο» – Το λογότυπο του συνδυασμού

«Σε δύο μήνες θα κληθούμε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία που θέλουμε να έχει τα επόμενα χρόνια ο τόπος μας, ο Δήμος Κισσάμου.

Αποφάσεις που μπορούν να επανακαθορίσουν αποφασιστικά τη ρότα του Δήμου μας, άρα και τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας.

Αυτό το νέο δρόμο, ευθύνης, δουλειάς, εμπιστοσύνης, συνέπειας και συνεργασίας, σας καλώ να τον βαδίσουμε μαζί.

Μαζί, για να επαναοριοθετήσουμε τις πραγματικές δυνατότητες της Κισσάμου και να αναδείξουμε την «ταυτότητά» της, συνομιλώντας με το παρελθόν της, ζώντας το παρόν και σχεδιάζοντας το μέλλον.

Μαζί, για μία Κίσσαμο με σταθερή αναπτυξιακή “περπατησιά” και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής που τόσο έχει ανάγκη.

Μαζί, για μία Κίσσαμο που θα προτάσσει το συλλογικό καλό, θα ενεργοποιεί, αναδεικνύει και αξιοποιεί τον πλούτο του ανθρώπινου δυναμικού της, θα προστατεύει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά το περιβάλλον της, γιατί αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, και θα διαφυλάττει, αναδεικνύει, προβάλλει τον Πολιτισμό, την Ιστορία και την Κληρονομιά της.

Μαζί, για μία Κίσσαμο παρούσα, με πειστικό λόγο, στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Μαζί, για μία Κίσσαμο ισχυρή, πρωταγωνίστρια δύναμη στην Κρήτη.

Μαζί, για την Κίσσαμο».

Θεόδωρος Σταθάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, επικεφαλής συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την Κίσσαμο»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ