ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμος Κισάμου ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θ. Σταθάκης: “Η ενότητα πρέπει να αποδεικνύεται και από τις αντίστοιχες πράξεις”

Εορτή μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνα επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού. Μέγιστο γεγονός για την Ορθοδοξία, αλλά και για την Κίσσαμο (δήμο μάς), που έχουμε την ευλογία να τον έχουμε προστάτη και πολιούχου.

Ας έχουμε την ευχή και ευλογία του και φυσικά όλος ο κόσμος.

Ιδιαίτερες ευχές σε όσες και όσους φέρουν το όνομα του Αγίου

Σήμερα επέλεξε ο κύριος Μυλωνάκης να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για την επιλογή της ημερομηνίας διότι υπόκεινται στην απολύτως επιλογή του νεοεκλεγέντα δημάρχου.

Θέλω να ευχηθώ εγκάρδια καλή δύναμη με υγεία και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν όλοι, για την νέα δημοτική περίοδο. Ο Άγιος Σπυρίδωνας και η Παναγιά η Μυρτιδιώτισσα που ευλογεί αυτό το διάστημα τον Δήμο Κισσάμου να δώσει πραγματική φώτιση στον κ. Δήμαρχο και στην νέα δημοτική αρχή, ώστε οι αποφάσεις και ενέργειες τους να είναι δίκαιες,  χρήσιμες για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Διότι, δυστυχώς δεν ξεκινάει με αυτές τις προϋποθέσεις και δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους.

Και  επεξηγώ:

Μετά την ορκωμοσία θα ακολουθήσει  εόρτιο γεύμα στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο για το όποιο έλαβαν πρόσκληση  από τον δήμο Κισσάμου όλοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής και οι επικεφαλής των παρατάξεων των τριών αντιπολιτεύσεων.  Σήμερα μάθαμε ότι κλήθηκαν (δεν γνωρίζω για το σύνολο) και τωρινοί δημοτικοί σύμβουλοι, πάλι μόνο της δημοτικής αρχής και  (πολύ  σωστά) και  οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.

Μάλλον πως το πρόβλημα χώρου αφορούσε τα  έξι νέα και τα έξι παλαιά μέλη των  αντιπολιτεύσεων ???

Ο κ. Δήμαρχος μίλησε για ενότητα και σύμπλευση δυνάμεων, αλλά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται και από τις αντίστοιχες πράξεις και όχι μόνο στα λόγια!

Ζητώ συγγνώμη από τους εκλεκτούς παραβρισκόμενους στον Δήμο μας και ξεκινώ από τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Κυθήρων και Αντικυθήρων κκ Σεραφείμ,  Πέτρας και Χερρονήσου κκ Γεράσιμο και φυσικά τον Κισάμου και Σελίνου Μητροπολίτη μας κκ Αμφιλόχιο, τον κ. Περιφερειάρχη Κρητης κ. Αρναουτάκη και τους  λοιπούς αξιαγάπητους εκλεκτούς συνδετημόνες,  αλλά η απουσία μου από το γεύμα δεν συνιστά σε καμία περίπτωση απαξίωση προς τα πρόσωπα έκαστον, αλλά σεβασμό προς τους μη προσκεκλημένους νέους και παλαιούς δημοτικούς συμβούλους των αντιπολιτεύσεων.

Με εκτίμηση 

 Σταθάκης Θεόδωρος  

Δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Μείζονας Αντιπολίτευσης του δήμου Κισσάμου για την νέα δημοτική περίοδο 2024-2028 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ