ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου: Στον ”αέρα” η διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του OAKA επιτίθεται στην EΠΟ, επιρρίπτοντάς της ευθύνες για τη μη υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου (21/05, στις 20:00, Cosmotesports1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση παραχώρησης ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Η τελευταία  με την ανακοίνωση της  θέλει να πιέσει την Ομοσπονδία να υπογράψει τη σύμβαση για να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός το Σάββατο (21/5-20:00)1

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ τονίζεται ότι από την πλευρά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπάρχει άρνηση να υπογραφεί η σύναψη ασφαλιστηρίου σε περίπτωση ζημιών και να υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τους χώρους στάθμευσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τα σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ