ΚΡΗΤΗ

Ταξί στην Κρήτη : Αναμονή ως 5 ώρες για μια κούρσα

Μέχρι και τις 5 ώρες μπορεί να φτάσει για τα ταξί η αναμονή στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” για μια κούρσα, λέει στην κάμερα του Cretalive o Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ν. ΗρακλείουΛευτέρης Πετράκης, επισημαίνοντας ότι είναι πλέον πολύ λίγες οι ελπίδες για ανάκαμψη του κλάδου, μετά την πανδημία.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκη δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το άνοιγμα του τουρισμού. Ο ίδιος υπογραμμίζει πως η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ανέβασε πολύ λίγο την κίνηση των ταξί, επισημαίνοντας ότι το σχετικό ποσοστό δεν ξεπερνά το 10%.

Ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών τονίζει ότι στον κλάδο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ενώ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και ο εμβολιασμός.

“Ο χειμώνας θα μας βρει τελειωμένους αν δεν κινηθεί λίγο ο τουρισμός” επισημαίνει ο κ. Γιώργος Πλουμίδης, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο, ενώ ο Γ.Γ. του Συλλόγου Ιωάννης Σπιθάκης τονίζει χαρακτηριστικά “αν δεν είχαμε την ελπίδα θα χτυπάγαμε τα κεφάλια μας στον τοίχο”

 

www.cretalive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ