ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι αρκετά ήρεμη! Δεν υπάρχουν πολλά που έχεις να διαχειριστείς, πέρα από αυτά που ήδη τρέχουν στο μυαλό σου. ίσως να υπάρξει μια δυσκολία να ακολουθήσεις την παρέα σε διάφορα που θα σου προτείνουν να κάνετε, και από εκεί να προκύψουν γκρίνιες. Δε θα δώσεις όμως ιδιαίτερη σημασία και θα λυθούν όλα εύκολα! Την υπόλοιπη μέρα προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις νέα πλάνα και να προετοιμαστείς για κάτι καινούργιο γενικά. Γενικά, να ξέρεις πως σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θα έχει ιδιαίτερη δυναμική. Μια περίοδος αρκετά έντονη, που θα ενισχύσει και θα μεταμορφώσει τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι πιο απόμακρος και παρατηρητικός! Δεν έχεις την επιθυμία να εμπλακείς σε πράγματα και καταστάσεις που δε σε αφορούν απλά επιλέγεις να δεις τις εξελίξεις των γεγονότων! Μπορεί να υπάρξουν αναταραχές σε επαγγελματικά πλάνα που κάνεις ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που νιώθεις ότι θίγουν ή προσβάλλουν με τον τρόπο τους την εικόνα σου! Εγώ θα σου πω απλά να το πεις ξεκάθαρα και ήρεμα, χωρίς να φτάνεις τα πράγματα στα άκρα! Από σήμερα, να ξέρεις πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, αλλά και στον τρόπο που διεκδικείς αυτό που θέλεις! Σα να γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός για λίγο!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι μια μέρα που έχεις το ενδιαφέρον στραμμένο στο τι συμβαίνει γύρω σου. Οι φίλοι, οι γνωστοί αλλά και άτομα που θα έρθουν σε εσένα για να ζητήσουν βοήθεια θα τραβήξουν την προσοχή σου και θα ασχοληθείς αρκετά με τι μπορεί να τους συμβαίνει. Μπορεί να εμπλακείς σε συζητήσεις που ξέρεις πως θα υπάρξουν διαφωνίες και θα μπεις στον πειρασμό να αμφισβητήσεις τις αυθεντίες που θα βρεθούν μπροστά σου. Έχεις όμως και την επιλογή απλά να τους ακούσεις και να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα! Από σήμερα, να ξέρεις πως αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις πολλά πράγματα! Γίνεσαι μεν πιο φιλοσοφημένος, αλλά και πιο άμεσος και δυναμικός στο να υποστηρίξεις την άποψη σου!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα καλό είναι να προσέξεις την εικόνα σου! είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πότε το συναίσθημα πλησιάζει το όριο της υπερβολής και να το μαζέψεις την κατάλληλη στιγμή ή να το εκφράσεις σε σαφήνεια και ηρεμία. Γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους που να είναι καχύποπτοι απέναντί σου ή που τεστάρουν αντοχές και αντιδράσεις. Από το μεσημεράκι και μετά, χαλάρωσε και μην κάνεις κάτι. Γίνεσαι πιο κυκλοθυμικός κει ευερέθιστος, χωρίς να ξέρεις το λόγο! Από σήμερα ξεκινά μια φάση που απλά θέλεις να βρίσκεις πιο άμεσα την αιτία που προκύπτει ένα συναίσθημα και σε πιάνει μια ερωτική ανάγκη για αλλαγές!

Λέων
Το γεγονός ότι θέλεις να ακουστείς και να συνδράμεις σε κάποια πράγματα με την άποψή σου, Λέοντα, σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες σου αλλά και στη σχέση σου! Μια επίδειξη δύναμης που δε θα πάει καλά, παρά το γεγονός ότι μπορείς να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν και να γίνεις κατανοητός! Παραμένεις όμως επικοινωνιακός και ανοιχτός σε νέες επαφές! Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να περάσεις σε μια αδράνεια και απόφυγε να ψάξεις να βρεις εισιτήρια για το εξωτερικό – αν ψάχνεσαι για ταξίδι. Τέλος, από σήμερα ξεκινά μια πιο δραστήρια και αναμορφωτική περίοδος για τις σχέσεις που χτίζεις με τους άλλους!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θέλεις να βρεις την ουσία σε κάποια πράγματα. Πολλά τα αντιλαμβάνεσαι σε μεγαλύτερο βάθος ή τα αντιμετωπίζεις – από μόνος σου, όπως πάντα – με μια υπερβολή κι ένα άγχος ότι θα χάσεις τον έλεγχο. Ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς, προστριβές με ανωτέρους μπορεί να φέρουν μια ταραχή! Αν αποφασίσεις να διατηρήσεις ή να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου γρήγορα και εξηγήσεις καλύτερα, όλα θα διορθωθούν άμεσα! Σήμερα, είναι μια σημαντική μέρα, γιατί φαίνεται πως ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Μπαίνεις πιο δραστικά και αποφασίζεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να εξελίξεις τη δουλειά σου! Απλά, πρόσεχε τα νεύρα σου!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις. Το ότι δεν δέχονται οι συνεργάτες σου κάποιες από τις ιδέες σου είναι κάτι που σε ενοχλεί και νιώθεις πως παραμερίζεσαι! Απλά, μέσα από μια ήρεμη συζήτηση θα το εκφράσεις πολύ καλύτερα και θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι νιώθεις. Από το μεσημεράκι και μετά, άσε τα πλάνα στην άκρη και απλά παρατήρησε το πώς κινούνται οι άλλοι. Μη συμμετάσχεις σε τίποτα, γιατί εσύ θα την πληρώσεις. Από σήμερα αρχίζει μια νέα φάση, πιο αποφασιστική στο να εκφράζεσαι πιο ελεύθερα αλλά και βασίζεσαι κάπως περισσότερο στο δημιουργικό σου ένστικτο!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, το πρόγραμμά σου είναι κάπως περίεργο σήμερα. Κουράζεσαι περισσότερο από τις προηγούμενες μέρες και δε μπορείς να ακολουθήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου! Κι επειδή θα δεις πολλά από αυτά που είχες στο πρόγραμμα να μη βγαίνουν, φρόντισε από το μεσημεράκι και μετά να μην προσπαθήσεις να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο, γιατί ούτε εκείνα θα βγουν. Να ξέρεις πως από σήμερα ξεκινά μια περίοδος που ναι, θα εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που θέλεις εσύ, στον εαυτό σου, αλλά με έναν πιο δραστικό και άμεσο τρόπο! Με έναν τρόπο που θα προσπαθήσεις να μεταμορφωθείς μέσα από τις πράξεις σου και τις δράσεις που θα κάνεις εφεξής!

Τοξότης
Μια μέρα που απλά θέλεις να χαρείς, να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα είναι η σημερινή. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά πράγματα που έχεις να κάνεις και αυτό μπορεί να σε ζορίζει ψυχολογικά, να σε κάνει να νιώσεις πως καταπιέζεσαι και να μην μπορείς να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις. Ωστόσο, επειδή έχεις τη δυναμική και θα προσπαθήσεις να αλαφρύνεις το κλίμα, σου είναι πιο εύκολο να το γυρίσεις στο χιούμορ και να σπάσεις την όλη ένταση. Από το μεσημεράκι και μετά, απόφυγε να οργανώσεις πλάνα. Δε θα βγουν και θα σπαστείς. Τέλος, σήμερα ξεκινά με περίοδος που θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο βαθιά και ίσως πιο μαχητικά. Η επιφάνεια παύει να σε απασχολεί!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα κάπως συνδυάζεις το οικονομικό σου με την εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου! Σα να ορίζει αυτό την αξία σου και την επιτυχία σου! Εντάξει, δεν είναι κάτι που θα κρατήσει, αλλά θα το σκεφτείς αρκετά. Το καλό είναι πως θα έχεις μια κινητικότητα στο οικονομικό σου που θα το διαλύσει πιο εύκολα! Επίσης, θα υπάρξει και μια συζήτηση με την οικογένεια που θα αποκαταστήσει κάποια πράγματα. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα, καθώς μπαίνεις σε έναν νέο, πιο δραστήριο κύκλο, με επίκεντρο το οικονομικό σου αλλά και το κομμάτι της αποπεποίθησής σου! Αποφασιστικές και συγκεντρωμένες κινήσεις θα ενισχύσουν σημαντικά αυτούς τους τομείς το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από σήμερα!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα τοποθετείσαι κάπως δύσκολα μέσα στα πράγματα. Ενώ έχεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα και να δώσεις μια διαφορετική χροιά γύρω σου, αλλά και στην ψυχολογία σου, προσπαθείς να βρεις την ισορροπία σε αυτά που νιώθεις και αυτά που θέλεις να κάνεις. Αργότερα όμως μέσα στη μέρα, αυτό το κλίμα χαλαρώνει και καλό θα είναι να αφήσεις τις σκέψεις και τα περιττά λόγια στην άκρη. Θα το χρειαστείς, γιατί θα παρατηρήσεις μια ορμητική ενέργεια να σε κατακλύζει και να σου δημιουργεί τη διάθεση για να κάνεις πολλές μεταμορφωτικές ενέργειες. Κάτι νέο αρχίζει σήμερα, κάτι πολύ ορμητικό και πιθανότατα ενδιαφέρον!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου. κάποιες μικρές δυσκολίες σε «κρυφές» συναλλαγές που είχες, ή ακόμα έχεις, θα σε ταλαιπωρήσουν και θα καταλάβεις πως πρέπει να τις κλείσεις. Από εκεί και πέρα, η υπόλοιπη μέρα δεν έχει κάτι συγκεκριμένο και αυτό θα σε βάλει ίσως σε μια φάση περισυλλογής και ανασκόπησης θεμάτων ασφαλείας και ίσως και αυτοεκτίμησης. Σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα από απόσταση. Ίσως να εκφράζεις εφεξής πιο ανοιχτά την έντασή σου ή να μην απομακρύνεσαι έτσι εύκολα από άτομα και καταστάσεις.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ