Γεύση - Ψυχαγωγία

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Κριός

Σήμερα, Κριέ, είσαι σε μια φάση που πρέπει να ακούσεις και να δώσεις περισσότερη βάση στον ίδιο σου τον εαυτό! Η μέρα έχει μια περίεργη ηρεμία σε γενικές γραμμές και το γεγονός ότι θα επιδείξεις ψυχραιμία σε περίεργες καταστάσεις θα σε κάνει να τα δεις όλα πολύ πιο χαλαρά και εύκολα διαχειρίσιμα! Σήμερα θέλεις να τελειώσεις κάποια οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα! Επίσης, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που σε περιορίζουν και νιώθεις πως σου στερούν διάφορα κίνητρα! Ακόμη, κάποια ζητήματα στη δουλειά ή καταστάσεις που θα σε πάνε πίσω στους στόχους σου θα τα χειριστείς αρκετά ψύχραιμα, καθώς αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα εντελώς διαφορετικά, χωρίς να αφήνεις την ένταση να κάνει το πράγμα πιο δύσκολο!

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε, έχεις την τάση να φαίνεσαι αρκετά υποστηρικτικός και δοτικός στους φίλους και τους πολύ δικούς σου ανθρώπους! Μπορεί αυτό να σου βγει και προς τα άτομα μιας ομάδας στην οποία έχεις ενεργό δράση αυτή την περίοδο! Σήμερα μπορεί να δώσεις καλές συμβουλές, καθώς αφουγκράζεσαι πλήρως τους προβληματισμούς των φίλων σου και η ενσυναίσθησή σου είναι στο τέρμα! Επίσης, είσαι σε μια φάση που θέλεις να εμπλακείς άμεσα σε συνεργασία με συναδέλφους, ή βιάζεσαι να πάει παρακάτω το θεματάκι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα! Γενικά, είσαι σε μια ιδιαίτερα ενεργή φάση σήμερα, καθώς θέλεις να εμπλακείς στη δράση με τον οποιοδήποτε τρόπο! Σε συζητήσεις που θα κάνεις, θα συνειδητοποιήσεις πως τείνεις να γίνεις απόλυτος, κάτι που θα το μαζέψεις έστω και την τελευταία στιγμή!

Δίδυμοι

Με το κομμάτι των επαγγελματικών στόχων να σε απασχολεί περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο σήμερα, Δίδυμε, είσαι σε μία φάση που ψάχνεις να βρεις τρόπους να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις! Γίνεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός, σου έρχονται νέες ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν πολύ στο να αναγνωριστεί η δουλειά σου και έχεις την τάση να φανείς αρκετά δραστήριος και ενεργός μέσα στο χώρο της δουλειάς! Κινείσαι με μεγάλη άνεση, είσαι πρόθυμος να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να βοηθήσεις σε μεγάλο βαθμό συναδέλφους που έχουν ανάγκη! Λίγο προσοχή σήμερα στις υπερβολές, καθώς υπερκόπωση τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να σου χτυπάει την πόρτα… Σε άλλα νέα, βρίσκεσαι σε μια συναισθηματική κατάσταση που μπορεί να σου αλλάξει την οπτική 180 μοίρες και φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι πλήρως!

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα σε θέλει να συμμετέχεις σε όμορφες συζητήσεις, με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με έναν ρομαντικό τρόπο επικοινωνίας! Υπάρχει πιθανότητα να αντιληφθείς ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του συνομιλητή σου, κάτι που θα σε κάνει να κινηθείς κι εσύ σε ένα ανάλογο κλίμα! Γενικά, φαίνεται πως σήμερα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος στο κομμάτι του φλερτ, δεν κολλάς ιδιαίτερα και αν το ενδιαφέρον σου επικεντρωθεί κάπου ή γνωρίσεις άτομο που θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση, θα «χωθείς» σήμερα χωρίς δεύτερη σκέψη! Έχεις ανάγκη για λίγη δράση άλλωστε… Στις επαφές σου με άλλους -τη σχέση σου πιθανότατα αλλά κυρίως με τους συνεργάτες σου- μπορείς να εντοπίσεις αρκετά πιο εύκολα σήμερα τα πράγματα που σε τριγκάρουν και να τα διαχειριστείς πιο ψύχραιμα!

Λέων

Η μέρα σήμερα, Λέοντα, παραμένει σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, χωρίς όμως να υπάρχει η χθεσινή ένταση! Το ένστικτό σου σού λέει πολλά και διάφορα για αρκετά που συμβαίνουν γύρω σου! Το θέμα είναι να μπορέσεις να το ακούσεις, καθώς το άγχος από τις προηγούμενες ημέρες δεν σου αφήνει και τόσο καθαρό μυαλό. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα είσαι σε μία φάση να δεις τα πράγματα από μία τελείως διαφορετική οπτική, χωρίς απαραίτητα να έχει λογική η προσέγγισή σου! Επίσης, φαίνεται πως αποφασίζεις να αναλάβεις δράση για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να προλάβεις να κάνεις κάποιες βασικές δουλειές οι οποίες σε αγχώνουν και αυτές με τη σειρά τους! Τέλος, στη δουλειά μπορεί να υπάρξει ένα έντονο κλίμα το οποίο θα καταφέρεις να διαχειριστείς άψογα, χωρίς να επιτρέψεις την οποιαδήποτε ένταση να σε επηρεάσει!

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, είσαι σε μία φάση αρκετά πιο χαλαρή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό για εσένα, καθώς νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις μέσα στο κεφάλι σου όλες τις λεπτομέρειες που έχεις χύμα! Το σημαντικό όμως είναι πως έχεις μία αρκετά ρομαντική διάθεση, την οποία θέλεις να την βγάλεις μέσα στη σχέση σου! Δεν ξέρω πως σου συνέβη αυτό… Επίσης, μπορείς να καταλάβεις πολλά περισσότερα πράγματα για τους συναδέλφους σου. Οι κεραίες σου είναι ανοιχτές και μέσα από την παρατήρηση καταλαβαίνεις περισσότερα σήμερα! Είναι και λίγο το κομμάτι που θέλεις να βγάλεις ένα μέρος του εαυτού σου μέσα από κάτι δημιουργικό, να εκφράσεις κάποια έντονα συναισθήματα, χωρίς όμως να θέλεις να κάνεις πανικό! Αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό το οποίο νιώθεις και απλά θέλεις να το βγάλεις προς τα έξω.

Ζυγός

Παρά την εσωτερική ένταση που βίωσες χθες για το παρασκήνιο που επικρατεί στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα φαίνεται πως ανακτάς την ψυχραιμία σου και αποφασίζεις να κινηθείς με βάση περισσότερο τη διαίσθησή σου! Κάτι που σήμερα θα σε γλιτώσει από αρκετά θέματα και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερα! Πέρα από αυτό, σήμερα γίνεσαι αρκετά δραστήριος σε ό,τι αφορά το οικονομικό σου! Νέες ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα, μπορεί να αποφασίσεις να δεχτείς αυτή την έξτρα δουλειά που σου προτάθηκε. Ό,τι και να κάνεις, φαίνεται πως στόχος σου είναι καθαρά το οικονομικό σου! Στο σπίτι αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μία ένταση, που σαφώς επηρεάζει και το κομμάτι της δουλειά σου, όμως είσαι σε θέση να το διαχειριστείς πιο ψύχραιμα!

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ, νιώθεις πως έχεις επιτέλους αυτή την ελευθερία κινήσεων που ήθελες για να μπορέσεις να εκφραστείς στο βαθμό που επιθυμείς! Διάφορες ιδέες σου κατεβαίνουν, που σημαίνει πως η έμπνευσή σου έχει επανέλθει και μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά δημιουργικά! Παράλληλα, έχεις την ικανότητα σήμερα να βρίσκεις κίνητρο στο οτιδήποτε προκύπτει μέσα στην ημέρα, να αρπάξεις την όποια ευκαιρία και να κάνεις κάτι δημιουργικό, κάτι με το οποίο θα μπορέσεις να εκφραστείς! Σε συζητήσεις που γίνονται σήμερα φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι ότι σε πιάνει αυτό το απόλυτο, το αμετακίνητο, το οποίο το επεξεργάζεσαι και προσπαθείς να το αφήσεις στην άκρη. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να γίνεις όντως διαλλακτικός, πάντως στο δίνω ότι προσπαθείς!

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη, είσαι σε μία φάση που βλέπεις κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου να τακτοποιούνται αρκετά πιο εύκολα! Φαίνεσαι αποφασισμένος να αφήσεις στην άκρη διάφορα ζητήματα, τα οποία κρίνεις πως σε κρατάνε πίσω και αποφασίζεις να αναλάβεις δράση, να κινηθείς άμεσα και δραστικά και να ξεκολλήσεις επιτέλους από αυτή τη μιζέρια που συνειδητοποιείς ότι σε «δέρνει» τον τελευταίο καιρό! Έχεις ανάγκη να βελτιωθεί η ψυχολογία σου, καθώς μέσα από αυτό το κομμάτι θα ξεκολλήσουν πολλοί παράγοντες στη ζωή σου! Ένα κομμάτι που φαίνεται να ανησυχεί σήμερα είναι και το οικονομικό, όχι όμως αρνητικά. Τριγυρνά σαν σκέψη μέσα στο μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους να το βελτιώσεις! Υπάρχει ένα συναίσθημα που δημιουργείται από αυτό το κομμάτι, το οποίο όμως το αντιλαμβάνεσαι και το έχεις υπό έλεγχο!

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, είσαι σε μια φάση που θα προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση από χτες… Παραμένει αυτή η φάση που ξέρεις τι πρέπει να πεις και πώς μπορείς να κάνεις καλύτερο το κλίμα με τους άλλους, προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός! Καταλαβαίνεις πολύ καλά το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σου, επομένως το γεγονός ότι μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σου δίνει ακόμα ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σου σήμερα! Δραστηριότητες με φίλους, πιθανά πλάνα για συνεργασία ή επέκταση του κύκλου σου παίζουν πολύ σήμερα επίσης! Παίζει ένα θετικό κλίμα που θα σε βοηθήσει σε πολλούς τομείς! Και το γεγονός ότι κινείσαι έξυπνα στο επικοινωνιακό αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζεις πράγματα και καταστάσεις θα σου αρκετά σε καλό!

Υδροχόος

Σήμερα, Υδροχόε, είσαι σε θέση να βρεις την άκρη σε πολλά που φαίνεται να σε απασχολούν, αρχής γενομένης από το οικονομικό σου! Παρά το στένεμα που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτές τις μέρες, φαίνεται πως ξέρεις τι να κάνεις για να το βελτιώσεις ή τουλάχιστον να γλιτώσεις τα χειρότερα… Όχι, δε μιλάω για το έξυπνο οικονομικό πλάνο που μπορεί να έστησε – γιατί πραγματικά δεν πήγε καθόλου καλά αυτό – αλλά για το γεγονός ότι το ένστικτό σου, η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί! Πέρα από αυτό, σήμερα μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τα πράγματα, αυτά που πυροδοτούν τα έντονα σου συναισθήματα, χωρίς όμως να είσαι σε φάση να κάνεις χαμό όπως χτες… Και στα επαγγελματικά σου βλέπεις τα πράγματα να κινούνται πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς χώνεσαι και φαίνεσαι πρόθυμος να κάνεις παραπάνω πράγματα!

Ιχθύες

Και σήμερα, Ιχθύ, είσαι σε μια φάση που νιώθεις αρκετά πιο έντονα την ενέργεια στον χώρο που βρίσκεσαι! Οι κεραίες σου πιάνουν διάφορα στην ατμόσφαιρα και μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει χωρίς να στο πουν ξεκάθαρα! Παράλληλα, έχεις έντονα συναισθήματα που θέλεις να διαχειριστείς, χωρίς όμως να νιώθεις ένταση! Η μέρα έχει ένα θετικό κλίμα, με εσένα να συνειδητοποιείς τι σου συμβαίνει και να αντιλαμβάνεσαι ποιες ανάγκες σου πρέπει να θέσεις σαν προτεραιότητες! Ένα ευχάριστο νέο επίσης για ένα ταξιδάκι που είχες κατά νου θα σου φτιάξει τη μέρα ακόμα περισσότερο! Γενικά, σήμερα θα δεις πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν να λύνονται σχετικά εύκολα ή να σου δίνονται οι ευκαιρίες να τα λύσεις άμεσα! Καμιά φορά, η λύση βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένεις, και εξαιτίας της έντασης που μπορείς να βιώνεις αυτές τις μέρες να μη σε αφήνει να τη δεις…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ