ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας αρχίζει μια σταθεροποιητική περίοδος  ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  έχετε κοντά σας αγαπημένους ανθρώπους που σας αγαπούν και να σας στηρίζουν, με την συναισθηματική σας ζωή και τη δημιουργική σας διάθεση να είναι σε μια καλή φάση. Η εξαπάτηση των ημερών  ίσως για εσάς να βρίσκεται στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας. Αν είστε λοιπόν προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας θέματα ενώ αν  αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας  ελέγξτε μια και δυο φορές τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και ειδικά τα φάρμακα και την δοσολογία τους.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι σήμερα, αλλά και γενικότερα αυτή τη περίοδο ασχολείστε ιδιαίτερα με την δουλειά σας, ενώ από αύριο-μεθαύριο  η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας οδηγεί σε κάποιες αναθεωρήσεις. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  αντιμετωπίσετε εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο, είτε ερχόμενοι σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σας είτε κάνοντας κάποιες επισκευές, μετασκευές ακόμη και μετακομίσεις στο χώρο του σπιτιού. Πάντως θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για το σπίτι σας.  Για όσους όμως είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά, αν και δεν πρέπει να αφήσετε τους φίλους σας να σας εξαπατήσουν ή να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή και στα θέματα που σας απασχολούν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου προσέχετε τις εξαπατήσεις τόσο οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με τον Ποσειδώνα να σας δημιουργεί λαθεμένες σκέψεις. Κατά τα άλλα, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο είστε σε μια πολύ καλή φάση, βλέπετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε μετακινήσεις και είστε πολύ κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας προσέχετε, ο Κρόνος ως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει περάσει απέναντι από το δικό σας ζώδιο, διαφυλάξτε λοιπόν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και προσέχετε ακόμη και την υγεία σας.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου το κύριο μέλημά σας τώρα είναι τα οικογενειακά σας θέματα για τα οποία ακόμη και σήμερα μπορείτε να έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, από αύριο όμως μπορεί να μετανιώσετε για κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, ακόμη και με τα μικρά σας κατοικίδια, δείξτε τους λοιπόν την προσοχή σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, ενώ τα έσοδα αλλά και τα έξοδα δεν λείπουν. Εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου θα πρέπει να προσέξετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις, γιατί μπορεί ενώ φαίνονται ιδανικά να κρύβουν κάτι στα λεγόμενα «ψιλά γράμματα». Ο Ουρανός, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις  12 του μηνός, αναμοχλεύει τις καταστάσεις που υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ακόμη και στον γάμο σας! Νιώθετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να φύγετε από τα ως τώρα δεδομένα, προσέχετε όμως τον επόμενο σας βήμα. Είστε αρκετά επαναστατημένοι και αυτό θα πρέπει γενικότερα να το προσέξετε. Ένα παλαιότερο θέμα που αφορά στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας επανέρχεται για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου ώστε να επιλυθεί.

Λέων
Για τους Λέοντες που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας αρχίζει τώρα μια περίοδος η οποία μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι σημαντικές και μπορούν να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο! Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε πλέον ξεμπλοκάρει από την αρνητική επιρροή του Κρόνου και μπορείτε να δώσετε  δυναμικές λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας όμως ο Ποσειδώνας δημιουργεί απρόβλεπτα αλλά και σημαντικά γεγονότα. Θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας , από αύριο-μεθαύριο όμως ίσως να καθυστερήσουν ή να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που έχετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το τι θα μπορούσε να μην πάει καλά στην συζήτηση που θα κάνετε τώρα  ή να κλείσετε τώρα κάτι που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ώστε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα με τον Κρόνο να πορεύεται προς τις πρώτες μοίρες του Τοξότη. Έτσι λοιπόν όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 23-24 Αυγούστου θα πρέπει  να προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ιδίως προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου υπάρχει μια «φούσκα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας η οποία θα σπάσει, μην είστε λοιπόν βέβαιοι για τις επιλογές σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Προσέχετε οικονομικά θέματα, τόσο τα τρέχοντα  οικονομικά όσο και αυτά που έχουν σχέση με οφειλές προς τρίτους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).Παρόλα αυτά ξεκινάτε μια καινούργια φάση ζωής, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών που μπορείτε αργά και σταθερά να στηρίξετε υποθέσεις της καθημερινής σας ζωής. Οι μυστικές συναντήσεις και οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται. Προσέχετε θέματα  που με έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Προσέχετε, οποιοδήποτε θέμα που είναι σημαντικό για εσάς στην εργασία σας θα μπορούσε να παρουσιάσει  τώρα μια λαθεμένη σκιά, ενώ αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τη διάγνωση ή τη φαρμακευτική σας αγωγή ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Οκτωβρίου έχετε έντονη κοινωνική ζωή  αλλά και την στήριξη των φίλων σας. Προσοχή  εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις  12 του μηνός, ο Ουρανός απέναντί σας  ας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές, να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας φορτίζει, όμως θα πρέπει να σκεφτείτε και το επόμενο βήμα σας.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει σήμερα να προσέχετε και να μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας, μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί θα σχολιαστείτε, ενώ θα πάρετε διαφορετικές αποφάσεις για κάποια οικονομικά σας θέματα. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε  ένταση με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, όπως επίσης προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να θυμάστε πως σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή ή τα παιδιά ίσως να πρέπει να περιμένετε ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες οι αποφάσεις που έχετε πάρει.

Τοξότης
Οι Τοξότες των πρώτων ημερών, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά θέματα που έχουν σχέση με τα πρέπει της ζωής σας, γιατί στο τέλος Σεπτεμβρίου θα δείτε ότι μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως μπερδεμένα για αυτό θα πρέπει να προσέχετε! Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θέλετε να αλλάξετε τα πάντα, υπάρχει μια καινούργια προσφορά  στη συναισθηματική σας ζωή, ενώ ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους  του Δεκεμβρίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές. Ένα επαγγελματικό θέμα τρέξτε το σήμερα και αύριο γιατί από μεθαύριο ή θα πρέπει να το επανεξετάσετε, να το προετοιμάσετε ή θα καθυστερήσει. Ένα ζήτημα που έχει σχέση με τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σας φαίνεται να μπαίνει σε ένα νέο και σημαντικό δρόμο, ενώ σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να αλλάξουν πολλά στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιανουαρίου. Ο Πλούτωνας προετοιμάζει μια καινούργια ζωή για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι σπρώξτε τώρα, σήμερα και αύριο, θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια σπουδές ή νομικές υποθέσεις γιατί μετά η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μιας και ο Άρης βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Όσοι είστε γεννημένοι  20-21 Ιανουαρίου θα ευεργετηθείτε από τον Κρόνο με την νέα του θέση στον Τοξότη να δείχνει νέους φίλους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν γενικότερα. Όμως, στα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην εξαπατηθείτε.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου υπάρχει μια απατηλή όψη, προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας γιατί πολλά πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς όπως τα νομίζετε. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη θα φέρει επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα σε εσάς που είστε γεννημένοι 19-20 του μηνός, ειδικά προς το τέλος του Σεπτεμβρίου. Προσέχετε λοιπόν. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχουν ακόμη προοπτικές, ενώ ένα οικονομικό θέμα θα πρέπει να το προωθήσετε τώρα καθώς από μεθαύριο η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να το καθυστερήσει.

Πηγή: astrologos.gr