Γεύση - Ψυχαγωγία

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/11.

Κριός

Αυτό που θέλεις περισσότερο σήμερα, Κριέ, είναι να μην τελειώσει αυτή η ηρεμία, αυτή η ομαλή ροή των πραγμάτων που μοιάζει να σου κάνει τη ζωή αρκετά εύκολη. Ναι, μέσα στην ημέρα θα παραξενευτείς από το γεγονός πως δεν υπάρχουν εντάσεις, όμως βαθιά μέσα σου ξέρεις πολύ καλά πως αυτό το απολαμβάνεις. Συζητήσεις για νέα οικονομικά ανοίγματα και προτάσεις που μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον έρχονται στο προσκήνιο και φαίνεται να εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Μπορεί επίσης να προκύψει κάτι καλό, αλλά εντελώς ξαφνικό στο οικονομικό σου. Και σήμερα φαίνεται πως κινείσαι όμως με βάση το ένστικτο. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου πλάνα. Μην προσπαθείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων, καθώς θα βγει πάλι στην επιφάνεια μία όχι και τόσο επιθυμητή πλευρά του χαρακτήρα σου.

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε, έχεις όλα τα φόντα για να κάνεις καλύτερο το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα έχεις ευκαιρίες να το αλλάξεις αυτό. Είσαι πιο επικοινωνιακός, ανοιχτός και πρόθυμος να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Να μειώσεις αποστάσεις και να επενδύσεις λίγο παραπάνω στο επικοινωνιακό σου κομμάτι. Λίγη προσοχή με το χιούμορ γιατί δεν είναι και το πιο δυνατό σου κομμάτι, ε και όπως και να το κάνουμε σήμερα μέσα στον ενθουσιασμό σου θα πεις διάφορα. Ωστόσο, μέσα σε συζητήσεις που θα κάνεις και στις απόψεις που θα εκφράσεις μπορεί να δεχτείς απαντήσεις που μοιάζουν στα αυτιά σου με έντονη κριτική. Αυτό αυτομάτως θα σε βάλει σε μία αμυντική στάση απέναντι από το άτομο που θα σου απαντήσει και το «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» παίρνει σάρκα και οστά από την πλευρά σου.

Δίδυμοι

Και σήμερα η μέρα σου φαίνεται να κινείται σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς, Δίδυμε. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν φαίνονται στον ορίζοντα, οι όποιες εντάσεις –μικρές κυρίως θα προκύψουν μέσα στην ημέρα– είναι εύκολα διαχειρίσιμες, επομένως δεν θα δημιουργήσουν ευτράπελα. Και γενικά η ροή έχει έναν ήπιο τόνο. Το κλίμα στη δουλειά είναι αρκετά ήρεμο, μέσα από συζητήσεις έχεις τη δυνατότητα να λύσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν και να επικοινωνήσεις κάποιες ιδέες που έχεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η δουλειά. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις μία ενόχληση από τον τρόπο μερικών συναδέλφων. Εκεί θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός στον τρόπο που θα απαντήσεις, καθώς μπορεί να βγάλεις επιθετικότητα ή μία έντονα αμυντική στάση που μπορεί να κάνει τη σύγκρουση αναπόφευκτη.

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, είσαι πιο επικοινωνιακός, μοιράζεσαι πιο εύκολα προσωπικά σου θέματα –όχι με άσχετους ή τον οποιοδήποτε– και έχεις μία ιδιαίτερη έμπνευση που έχεις την ανάγκη να εκφράσεις οπωσδήποτε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, σήμερα εκφράζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο παίζει να μην έχεις δείξει σε κανέναν μέχρι τώρα. Ξαφνικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να δημιουργήσουν θετικές συνθήκες και να προκύψει ένα θεματάκι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου συναισθηματικά. Ωστόσο, συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με τη σχέση σου ή ένα θέμα που μπορεί να προκύψει με τους συναδέλφους μπορεί να σε βγάλει εύκολα εκτός εαυτού γιατί θα νιώσεις πως προσπαθούν να σε κουκουλώσουν ή να σου αποδώσουν ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Λέων

Σήμερα φαίνεται πως παρατηρείς μία περίεργη ηρεμία γύρω σου, Λέοντα, και αυτομάτως σου δημιουργείται η ανάγκη να προετοιμαστείς για να προλάβεις το οτιδήποτε. Ωστόσο, η μέρα φαίνεται πως έχει ένα θετικό πρόσημο, καθώς έχεις τη διάθεση αλλά και την ελευθερία κινήσεων να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Μπορείς να κάνεις πιο άνετα συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα που έμοιαζαν περισσότερο με αγκάθι στη σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Επίσης, ένα ξαφνικό νέο ή μία ξαφνική αλλαγή στα πλάνα σου θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι η απολυτότητα που θα βγάλεις στη δουλειά. Η ανάγκη να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα και να επιβάλλεις πράγματα σε συναδέλφους. Δεν είναι ανάγκη να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, ούτε τον απόλυτο έλεγχο.

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, εξακολουθείς να έχεις αυτή την ευχάριστη και κοινωνική διάθεση. Θέλεις να βγεις απ’ το σπίτι, να περάσεις άλλη μία μέρα με φίλους και να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σου δείξουν πράγματα και διάφορες εναλλακτικές. Πέρα όμως από αυτό, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις και ρομαντικά πράγματα με το αμόρε ή να ενδώσεις σε μία πιο ρομαντική επικοινωνία. Αυτή η ενδόμυχη επιθυμία σου να φύγεις για λίγο από την πραγματικότητα φανερώνει μία διαφορετική πλευρά, την οποία δεν ξέρει σχεδόν κανένας, καλά καλά ούτε εσύ ο ίδιος. Χρειάζεται λίγη προσοχή στις κουβέντες, καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθούν οι άλλοι. Και αυτό επειδή δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο που εξηγείς. Σήμερα προσπάθησε να μην διεκδικήσεις περισσότερες ευθύνες πάνω σε ένα project που ετοιμάζεις ή να μην εγείρεις απόλυτες απαιτήσεις στον τρόπο που θεωρείς πως πρέπει να γίνεται το φλερτ. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.

Ζυγός

Σήμερα νιώθεις μία μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο να οργανώσεις σωστά τους στόχους σου, Ζυγέ, να διαμορφώσεις με έναν διαφορετικό τρόπο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και να δείξεις πως μέσα από το χάρισμα της επικοινωνίας, του όμορφου λόγου και της διπλωματίας μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από όσα πιστεύουν οι άλλοι. Άλλωστε, μέσα από έναν υφέρποντα δυναμισμό που έχεις –αλλά προτιμάς να μην τον δείχνεις για να προσελκύεις και την προστασία των άλλων– σήμερα μπορείς να πάρεις πολλά περισσότερα από αυτά που έχεις κατά νου. Ωστόσο, κάτω από αυτή την ήρεμη και δυναμική εμφάνιση υπάρχει κάτι που βράζει σήμερα. Πιθανότατα να ψάξεις ευκαιρίες και να βγάλεις μία ένταση προς τα έξω μέσα από ειρωνικά σχόλια και μπηχτές. Το συνηθισμένο σου, δηλαδή, και το αγαπημένο σου. Απλά έχει κατά νου πως η συμπεριφορά αυτή μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Μία ανάγκη να ψάξεις ένα βαθύτερο νόημα βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια για εσένα, Σκορπιέ. Όχι ότι σου λείπει το βάθος, όμως προσπαθείς να κάνεις μία πιο φιλοσοφημένη προσέγγιση στα πράγματα. Από τη μία, θέλεις να γεμίσεις το χρόνο σου με κάτι εποικοδομητικό είναι κάτι που θα κουνήσει λίγο παραπάνω το μυαλό σου. Από την άλλη, έχεις την ανάγκη να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να σε βασανίζουν καιρό τώρα.  Συζητήσεις μέσα σε παρέες που μπορεί να υπάρξουν κοινά ενδιαφέροντα σε παρακινήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου άτομα, που μέχρι τώρα δεν θα έδινες ιδιαίτερη σημασία. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η τάση σου να επιβάλλεις την άποψή σου ως σωστή. Ή η ανάγκη σου να έχεις τον τελευταίο λόγο στην συζήτηση.

Τοξότης

Σήμερα, μετά από καιρό αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αρκετά πιο ξεκάθαρα, Τοξότη. Φαίνεται πως μέσα στο κεφάλι σου τα πράγματα τοποθετούνται σε μία σειρά και αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι τελικά το μάθημα που πρέπει να πάρεις από όλα αυτά που περνάς. Έτσι, αρχίζεις και επεξεργάζεσαι σε μεγαλύτερο βάθος τις πληροφορίες, παρατηρείς ξανά τα περιστατικά των τελευταίων ημερών και ρίχνεις το βάρος σου σε πιθανό πίσω κείμενο. Κάτι που είναι εντελώς έξω από την μενταλιτέ σου. Για κάποιο λόγο όμως, βρίσκεις ενδιαφέρον και το κάνεις παραδόξως με χαρά. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα είναι η ανάγκη σου να ανακτήσεις τον πλήρη έλεγχο σε ζητήματα που αφορούν την οικονομικό σου. Κράτα στο μυαλό σου πως δεν μπορείς να προβλέψεις κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Μέχρι τώρα δεν σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Σήμερα όμως που το θέλεις, θα καταλάβεις πως είναι κάπως αδύνατο.

Αιγόκερως

Σήμερα βλέπεις με εντελώς διαφορετικό μάτι τη σχέση σου, Αιγόκερε. Έχεις την επιθυμία να κυκλοφορήσεις μαζί της, να περάσετε χρόνο, να βρεθείτε με φίλους ή άλλα φιλικά ζευγάρια, να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό το κομμάτι. Είναι μία μέρα, η οποία ευνοεί πολύ το μαζί για εσένα. Στο επαγγελματικό κομμάτι, η έντονη κοινωνική σου δραστηριότητα θα σε φέρει πιο κοντά στο να γνωρίσεις άτομα που θα λειτουργήσουν σε βάθος χρόνου υποστηρικτικά για τη δουλειά σου. Δικτυώνεσαι αρκετά σήμερα, ενώ έχεις και μια συναισθηματική αυτάρκεια, κάτι που δεν το έχεις νιώσει καιρό τώρα. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτή τη μανία για έλεγχο που σε πιάνει να βγει προς τα έξω. Και γενικά προσπάθησε να κατανοήσεις αυτό τον έλεγχο που θέλεις να έχεις πάνω στους άλλους και κυρίως στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.

Υδροχόος

Το κλίμα στη δουλειά γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός και σήμερα το αντιλαμβάνεσαι ακόμα καλύτερο αυτό, Υδροχόε. Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου και να δείξεις όλες τις δυνατότητές σου. Αρμοδιότητες μπορεί να έρθουν από ανώτερους και αυτό θα ενισχύσει την ψυχολογία σου καθώς θα νιώσεις πως αναγνωρίζεται η αξία σου επαγγελματικά. Επίσης, σήμερα υπάρχει μία ωραία ροή στην καθημερινότητά σου και το πρόγραμμα δεν φαίνεται να είναι βαρύ και ασήκωτο. Διαφορές μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα ευχάριστο σοκ μέσα στην ημέρα ή μπορεί να δεις ένα θέμα που αφορά την οικογένειά σου να αλλάζει κατεύθυνση εντελώς ξαφνικά, χωρίς να έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Γενικό, το καταλαβαίνω, όμως δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Λίγη προσοχή στην κυκλοθυμία και στην ανάγκη να πάρεις καταστάσεις στα χέρια σου, κάτι που «στα σκάει» εντελώς ξαφνικά μέσα στη μέρα.

Ιχθύες

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείσαι και σήμερα, Ιχθύ. Έχεις μία ιδιαίτερα χαρούμενη διάθεση, το συναίσθημά σου είναι αρκετά ψηλά, κάτι που πιθανότατα να σου δίνει μία παραπάνω ευαισθησία, καθώς επίσης λαμβάνεις διάφορα μηνύματα στον αέρα χωρίς να χρειαστεί να ειπωθεί κάτι. Το ένστικτό σου είναι αρκετά ισχυρό σήμερα και αν το ακούσεις προσεκτικά θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Η μέρα έχει όμορφες συζητήσεις, ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που θα σε χαροποιήσουν σου. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή όμως είναι ο τρόπος αλλά και το πάθος με το οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου ή το πώς συμπεριφέρεσαι μέσα σε καταστάσεις. Μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε απόψεις ατόμων που δεν ξέρουν πώς νιώθεις εσύ ή πώς βιώνεις όλα αυτά που περνάς. Κι επειδή μπορεί να τα ακούσεις αυτά από φίλους φίλων, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με δικά σου άτομα, χωρίς να φταίνε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ