ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 22.11.2020

Τα Ζώδια της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Πολλές πολύ κακές ιδέες, δοκιμασμένες κι αποτυχημένες, σήμερα μπορεί να φαίνονται σαν «καλές ιδέες». Ούτε καν. Έχε το νου σου, μην μαζεύεις σπασμένα.

Ταύρος
Εγώ λέω να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων μια ώρα αρχύτερα κι αν πρόκειται να φαντασιωθείς κάτι, να ‘ναι γενναιοδωρίες και τρυφερότητες.

Δίδυμοι
Το «πού πα’, ρε Καραμήτρο» είναι μια φράση που αξίζει να θυμάσαι όταν αρχίζεις και ξεφεύγεις σε σενάρια που ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση με σένα.

Καρκίνος
Δες τι μπορείς να αξιοποιήσεις από τα καλά των συγγενικών σου σχέσεων σήμερα. Εκεί ίσως βρεις κάποια κατανόηση σήμερα.

Λέων
Αγκαλιές, ρομαντικές κομεντί και γενικώς ό,τι μελιστάλαχτο σου βρίσκεται, ακόμη και μελομακάρονο, βάλτο μπροστά για να αποφύγεις το χάλια δράμα.

Παρθένος
Πρέπει να καταλάβεις ότι για τον απέναντι δεν είναι πολύ εύκολο να παρακολουθήσει τις μεταστροφές σου. Σήμερα πάντως, γλύκες.

Ζυγός
Δώσε βάση στο τι γίνεται στο σώμα σου σήμερα, επειδή ενδεχομένως δεν είναι στο ίδιο έργο με την διάθεσή σου. Μην σπαταλάς δυνάμεις που δεν έχεις.

Σκορπιός
Αν σε έχουν πιάσει γλύκες κι αγάπες, δώσε όσο θέλεις, αλλά έχε στο νου σου ότι είναι δωρεάν. Μην περιμένεις ανταποδώσεις, γιατί εκεί ξεκινάνε άλλα προβλήματα.

Τοξότης
Επειδή μπορεί να αισθανθείς λιοντάρι στο κλουβί σήμερα, χωρίς ιδιαίτερη δυνατότητα να κάνεις κάτι γι’ αυτό, οτιδήποτε δημιουργικό θα σε βοηθήσει.

Αιγόκερος
Ζύγισε καλά τις ανακρίβειες και τις μισές αλήθειες σου, επειδή μάλλον χειρότερα τα κάνουν έστω κι αν έχεις ακριβώς την αντίθετη πρόθεση.

Υδροχόος
Τσέκαρε λίγο πιο προσεκτικά τις ποσότητες σε φαγητό κι αλκοόλ σήμερα, επειδή πας σε ευθεία γραμμή προς κακές υπερβολές. Υπάρχει και το μετά.

Ιχθύες
Είναι εύκολο και να ρίξεις τον εαυτό σου και να ανεβάσεις τον εαυτό σου άστοχα στα προσωπικά κι επαγγελματικά σου. Κόψε κάτι και στις δύο περιπτώσεις.