ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς τα πράγματα συνεχίζουν να έχουν την ίδια χροιά, από τη μια πλευρά δηλαδή η χαρά η διασκέδαση και ο έρωτας δεν παύουν να υπάρχουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μηνός την επόμενη εβδομάδα θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις συναισθηματικού ενδιαφέροντος. Ο χώρος της δουλειάς ή της υγείας κρύβει μια κατάσταση κάπως απατηλή, με ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας απογοητεύσει αυτές τις ημέρες. Ειδικά το Σάββατο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας  υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις  5-10 Απριλίου. Έχει αρχίσει για εσάς μια περίοδος  που σκέφτεστε ανάποδα ενώ υπάρχουν γενικότερα καθυστερήσεις και λάθη. Η Κυριακή είναι μια ημέρα χαράς, τουλάχιστον για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Η ερχόμενη εβδομάδα κρύβει πολλές εκπλήξεις για όσους είστε γεννημένοι  γύρω στις 9 του μηνός. Ειδικά την Πέμπτη, 24/9  ξεκινά μια περίοδος σταθεροποίησης για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας , ενώ αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 θα έχετε μια απρόσμενη και σημαντική συνάντηση.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, το Σάββατο είναι μια πιεστική ημέρα ενώ η Κυριακή ενδεχομένως να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε έντονη δράση αλλά και ένταση με το σπίτι και την οικογένειά σας. Πολλοί από εσάς θα μετακινηθείτε, θα μετακομίσετε ή θα ασχοληθείτε με οικογενειακά σας θέματα. Για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου έρχονται ευχάριστες ημέρες και μπορείτε να καταφέρετε πολλά στον επιχειρηματικό ή τον συναισθηματικό σας τομέα. Στον χώρο της εργασίας σας κάποια πράγματα καθυστερούν.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις,  με οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση είτε με την επιχειρηματική σας δράση είτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να το βλέπετε με διαφορετική ματιά, να μετανιώσετε, είτε να δείτε κάποια πράγματα να καθυστερούν. Ευχάριστες μετακινήσεις θα έχετε αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ( μετά τις 10/6) . Την ερχόμενη μάλιστα εβδομάδα θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις  για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις  10 του μηνός, με μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία να έχει να σας δώσει πολλά! Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι τον Μάιο θα πρέπει να προσέχετε μια υπεραισιοδοξία ή οποία μπορεί και να σας βλάψει.  Ο χώρος της εργασίας σας απασχολεί άμεσα. Η Κυριακή είναι μια όμορφη ημέρα για εσάς, ενώ το Σάββατο θα έχετε πολλές υποχρεώσεις! Για εσάς τους Διδύμους θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις,  με οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση είτε με την επιχειρηματική σας δράση είτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να το βλέπετε με διαφορετική ματιά, να μετανιώσετε, είτε να δείτε κάποια πράγματα να καθυστερούν. Ευχάριστες μετακινήσεις θα έχετε αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ( μετά τις 10/6) . Την ερχόμενη μάλιστα εβδομάδα θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις  για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις  10 του μηνός, με μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία να έχει να σας δώσει πολλά! Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι τον Μάιο θα πρέπει να προσέχετε μια υπεραισιοδοξία ή οποία μπορεί και να σας βλάψει.  Ο χώρος της εργασίας σας απασχολεί άμεσα. Η Κυριακή είναι μια όμορφη ημέρα για εσάς, ενώ το Σάββατο θα έχετε πολλές υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Εσάς τους Καρκίνους σας απασχολούν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή θα μετανιώσετε για τις κινήσεις σας πάνω σε κάποια οικογενειακά θέματα ή σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τα νεαρά μέλη της οικογένειάς σας.  Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 12 προσέχετε τις αποφάσεις που θα πάρετε. Τα οικονομικά σας έχουν και έσοδα αλλά και έξοδα,  ενώ ένα ταξίδι ή τα μελλοντικά σας  σχέδια αν και μοιάζουν πολύ όμορφα θα πρέπει να τα μελετήσετε  πολύ καλά! Η συναισθηματική σας ζωή την Παρασκευή και ιδιαίτερα το Σάββατο μπορεί να πάρει μια περίεργη τροπή. Η Κυριακή είναι μια ημέρα αρκετά καλή.

Λέων
Αυτό το τριήμερο θα είναι κάπως περίεργο, έχουμε βέβαια και τις εκλογές, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να επανερχόμαστε, να σκεφτόμαστε εκ νέου κάποια θέματα   ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις, παρανοήσεις η λάθη. Επίσης η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα λειτουργεί ακόμη γεγονός που σημαίνει ότι  υπάρχει μια πλάνη στον αέρα. Βέβαια το γεγονός ότι η Αφροδίτη και ο Άρης παραμένουν στον Λέοντα μας κάνει να θέλουμε να χαρούμε και να διασκεδάσουμε, να δούμε φίλους, με την ερχόμενη εβδομάδα να φέρνει  απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες εξελίξεις που είναι σημαντικές! Την Παρασκευή η Σελήνη είναι στον Σκορπιό,  χωρίς να σχηματίζει αρνητικές όψεις, αν και προκαλεί μια υπερβολή σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα και μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις λόγω ζήλειας ή έντασης. Το Σάββατο η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνό της με τον Δία διαμορφώνουν γενικότερα μια δύσκολη κατάσταση, με τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν γενικά κάποιες δυσκολίες! Η Κυριακή είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα, με την Σελήνη στον Τοξότη και σε θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες θα μπορούσα να πω ότι δημιουργεί μια διάχυτη ευφορία.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, για λίγες ημέρες ακόμη έχετε τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο να σας αναζωογονεί, αν και ο ανάδρομος Ερμής  σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πάνω σε οικονομικά θέματα. Σε λίγο καιρό, από τις 25 Σεπτεμβρίου και μετά που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα μάθετε πολλά από όσα γίνονταν τόσο καιρό παρασκηνιακά. Υπάρχει περίπτωση να έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου (ειδικά γύρω στις 23-24 του μηνός) προσέχετε τις επιλογές που κάνετε με μια δυσκολία να παρουσιάζεται, ιδιαίτερα το Σάββατο. Η ερχόμενη εβδομάδα -κυρίως γύρω στις 26/9- είναι SOS για εσάς που έχετε γεννηθεί 23-24 Αυγούστου και θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τόσο οικογενειακές καταστάσεις όσο και την προσωπική σας ζωή. Τα οικονομικά θέματα θα καθυστερήσουν για όσο διάστημα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

Ζυγός
Ζυγοί μου πλησιάζει ο καιρός των γενεθλίων σας  με τον Ήλιο σε λίγες ημέρες να περνά στο δικό σας ζώδιο, ενώ ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτή τη θέση, φέρνει για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8-9 του μηνός καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις που σας φορτίζουν! Οι φίλοι βέβαια είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 18-19 του μηνός. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε κοντά σε φίλους που σας αγαπούν, ενώ ένα οικογενειακό ζήτημα σας φορτίζει. Παρασκευή και Σάββατο ένα οικονομικό ζήτημα θα είναι ο πονοκέφαλός σας, ενώ η Κυριακή είναι για εσάς μια αρκετά γλυκιά ημέρα.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί έχετε την τιμητική σας αυτές τις ημέρες με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα αν και το Σάββατο είναι μια δύσκολη ημέρα για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Έτσι και αλλιώς τώρα τελευταία ο Κρόνος έχει φύγει από το δικό σας δεκαήμερο αν και όσοι έχετε γεννηθεί 17-19 Αυγούστου είστε σε μια κατάσταση έντασης, παρά το γεγονός ότι θα έχετε κάποιες εκπλήξεις στην κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη ημέρα. Προσέχετε, θα σας το λέω για πολύ καιρό, είτε θα γίνετε αντικείμενο σχολιασμού, είτε θα έχετε άγχος για τα παιδιά σας ή για κάποια οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε λοιπόν να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Τοξότης
Μια αντιφατική κατάσταση ξεκινά για εσάς τους Τοξότες, με όσους έχετε γεννηθεί  τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (21-23 του μηνός) να παίρνετε το Σάββατο μια πρώτη  γεύση από μια δυσκολία  η οποία θα επανέλθει δριμύτερη γύρω στις 25-26  Σεπτεμβρίου. Προσέχετε λοιπόν. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη αν και όσοι είστε γεννημένοι τέλος  Νοεμβρίου θα κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις με τον Ποσειδώνα που σας επηρεάζει για πολύ καιρό να θολώνει τα πράγματα. Η Κυριακή είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα! Γενικά, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις. Ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου να έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή απρόσμενες γνωριμίες  και μπορεί να ρυθμίστε τη ζωή σας έτσι ώστε να έχετε την αλλαγή που επιθυμείτε αυτόν τον καιρό.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους είναι οι τελευταίες ημέρες που Ήλιος  βρίσκεται στην Παρθένο χαρίζοντας την εύνοιά της κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  ενώ ο Δίας υπόσχεται πολλά σε όσους έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε κάνει λάθη! Η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά  με ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό θέμα να σας χαροποιεί ιδιαίτερα την ερχόμενη εβδομάδα. Όμως αρχίζει μια καθυστέρηση για ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό  ζήτημα. Το Σάββατο ενδεχομένως να εκνευριστείτε από ορισμένα θέματα,  οι  φίλοι σας όμως είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη ημέρα, παρά το γεγονός ότι θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι.

Υδροχόος
Κάτι απρόσμενο έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους, απρόσμενες συναντήσεις, απρόσμενες επαφές, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη αυτή την περίοδο! Το Σάββατο όμως προσέχετε, κάποιοι φίλοι ίσως να εναποθέσουν σε εσάς τα προβλήματά τους ή μπορεί να σας πληγώσουν με την συμπεριφορά τους. Ένα οικονομικό θέμα έχει ένα θολό χαρακτήρα γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε, ενώ αρχίζει μια περίοδος καθυστερήσεων  ή αναθεωρήσεων σε ταξίδια, σπουδές ή σημαντικές νομικές υποθέσεις. Η ένταση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας δεν λείπει για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι μια ευχάριστη θέση για εσάς τους Ιχθύς και σας ανοίγει νέους δρόμους ειδικά την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο μπορεί να φορτιστείτε, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι 19-20 Φεβρουαρίου. Η φόρτιση όμως αυτή θα σας δείξει ποιο θα είναι το θέμα που θα σας ενοχλήσει την ερχόμενη εβδομάδα, γύρω στις 26/9. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου προσέχετε, η ασάφεια, η «θολούρα» που αισθάνεστε αυτό το διάστημα κρατά για πολύ καιρό! Στον χώρο της δουλειάς υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις.   Ένα οικονομικό θέμα που αντιμετωπίζετε και έχει σχέση με εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες μπορεί να παρουσιάσει μια καθυστέρηση. Θα πραγματοποιηθεί μεν, αλλά θα καθυστερήσει. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδεχομένως μια δουλειά ή ένα οικονομικό ζήτημα να σας χαροποιήσει.

Πηγή: astrologos.gr