Γεύση - Ψυχαγωγία

Τα Ζώδια της Δευτέρας

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Κριός

Σήμερα, Κριέ, είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις κάτι με την καθημερινότητά σου! Εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα πολλά που συμβαίνουν γύρω σου! Εστιάζεις περισσότερο σε πράγματα που θέλουν έναν προγραμματισμό και μια οργάνωση, κι αυτό γιατί βλέπεις πως μέσα στο χύμα δεν λειτουργεί κάτι σωστά! Έχεις όμως και μια περίεργη ψυχολογία… Σήμερα στα σκάει η πίεση αρκετά! Και πριν αποφασίσεις να κάνεις πράγματα που θα νιώσεις καλύτερα -τουλάχιστον έτσι πιστεύεις- καλό είναι να σκεφτείς! Το υπερβολικό θάρρος και η ανάγκη σου για αδρεναλίνη μπορεί να μη βγει και τόσο σε καλό… Όπως και το τροφοδοτήσεις καταστάσεις που θα δημιουργήσουν περεταίρω εντάσεις… Συζητήσεις στη δουλειά θα έχουν μια καλή εξέλιξη, οπότε επικεντρώσου εκεί σήμερα!

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα σε πιάνει μια πιο δημιουργική φάση! Θέλεις να εκφραστείς μέσα από μια καλλιτεχνικά δεδομένα και φαίνεται να είσαι πρόθυμος να πάρεις πολλά ρίσκα και να βγάλεις στην επιφάνεια σημεία της προσωπικότητάς σου που δεν έχεις μοιραστεί! Ωστόσο, ο τρόπος που θα το κάνεις φαίνεται να γίνεται απρόσεκτα, ατσούμπαλα και με έναν αρκετά ωμό τρόπο… Κάτι για το οποίο θα τα ακούσεις από φίλους και θα προσπαθήσουν να σε βάλουν σε όρια… Μια πίεση τη νιώθεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, πέρα από το γεγονός να το συζητήσεις και να δεις τι μπορεί να γίνει, προκειμένου να βελτιωθεί το πράγμα… Γενικά, σήμερα σε απασχολεί αυτή η κατάσταση που δεν μπορείς να δουλέψεις πάνω στα συναισθήματά σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις!

Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να μείνεις λίγο στο σπίτι σου, Δίδυμε. Να βρεις την ηρεμία σου, να ξεκουραστείς αλλά και να αποστασιοποιηθείς από εντάσεις, τριβές κλπ. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε μια ένταση με το αμόρε ή με άτομα που συγκατοικείς! Γενικά, σήμερα την αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους έχεις μια ένταση, ένα νεύρο ρε παιδί μου! Γίνεσαι απότομος! Έχεις όμως από την άλλη την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Έχεις όμως και τη διάθεση να μιλήσεις για πράγματα που σε στρεσάρουν και σου δημιουργούν ένα συναίσθημα που νιώθεις να σε περιορίζει… Μάλλον κάποια σκηνικά στη δουλειά και μια περίεργη στάση ανώτερων, σε βάζουν σε σκέψεις για το πώς θα κινηθείς μελλοντικά μέσα στη δουλειά. Σα να πρέπει να εξετάσεις κάποια πράγματα εκ νέου…

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα είσαι σε μια φάση που ανοίγεσαι λίγο περισσότερο επικοινωνιακά! Παίρνεις το θάρρος να μιλήσεις για διάφορα θέματα που έχεις στο μυαλό σου, κυρίως με ανθρώπους που έχεις κοντά σου! Έχεις τη διάθεση να λύσεις διάφορα ζητήματα στη σχέση σου ή να κλείσεις παρεξηγήσεις με συναδέλφους! Προσοχή στα ρίσκα που θα πάρεις στη δουλειά σου! Προσπάθησε να κρίνεις καλύτερα τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις! Επίσης, η ένταση που θα πάρεις από εκεί, θα είναι κάτι που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα… Μπορεί να σε επηρεάσει για το υπόλοιπο της ημέρας! Τέλος, σήμερα θα υπάρξουν αρκετοί περιορισμοί στο κομμάτι των συζητήσεων, καθώς οι πεποιθήσεις σου είναι αρκετά παραδοσιακές για πολλούς. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα ακούσεις πολλές κριτικές!

Λέων

Σήμερα, Λέοντα, το οικονομικό σου είναι αρκετά σημαντικό. Υποθέσεις που χρειάζεται να ρυθμίσεις και να ξεκαθαρίσεις μπαίνουν πρώτα στις προτεραιότητες σου, κάτι που έπρεπε να κάνεις εδώ και κάποιες μέρες. Να ξέρεις πως αυτά δεν παίρνουν άλλη αναβολή… Να είσαι προσεκτικός με ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις στη δουλειά! Βιαστικές κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις μπορεί να σου κάνουν ζημιά! Αν ακούσεις κάποιους πιο έμπειρους ή και πιο ψύχραιμους από εσένα, θα το σώσεις έστω και την τελευταία στιγμή! Και μην αντιδράς όταν σου λένε τη γνώμη τους, επειδή αυτό που θα ακούσεις είναι διαφορετικό από αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου! Μικρές στιγμές ανασφάλειας μέσα στη μέρα θα σε ταράξουν και θα προσπαθήσεις να ανακτήσεις τον έλεγχο. Όσο πιέζεις όμως καταστάσεις, τόσο πιο ζόρικο θα γίνει!

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε, είσαι σε μια φάση που νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου! Δεν μπορείς να δράσεις! Είναι αρκετά περίεργο για εσένα, αφού τρέχουν διάφορα και σε ζορίζει κάπως! Παράτολμες κινήσεις, παρά τα φανερά σημάδια ότι δεν θα πάει καλά αυτό, σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να τα καταφέρεις… Ο απολογισμός όμως θα είναι διαφορετικός… Μην πιέζεις καταστάσεις, ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι πασιφανές! Το καλό όμως είναι πως μπορείς μέσα από συζητήσεις ή γενικότερα επικοινωνώντας τα ζόρια σου θα βρεις τρόπους να κινηθείς πιο οργανωμένα παρακάτω. Σήμερα κάνε ένα βήμα πίσω και απλά παρατήρησε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα!

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, έχεις μια περίεργη διάθεση… Είσαι σε μια φάση που θέλεις να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου, να ηρεμήσεις από τα όσα συμβαίνουν και να χαλαρώσεις γιατί είσαι στην τσίτα! Όμως! Οι ευθύνες στη δουλειά δεν θα σε αφήσουν και τόσο σε ησυχία! Αντιθέτως, υπάρχει πολύ άγχος για να προλάβεις διορίες και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ανωτέρων! Τα νεύρα όμως βγαίνουν και ο τρόπος που επικοινωνείς και σκέφτεσαι το βγάζει προς τα έξω! Το σπίτι σου θα γίνει το καταφύγιό σου για σήμερα και ο χώρος που θα απολαύσεις μια ήρεμη συζήτηση και τη δυνατότητα να μοιραστείς με την οικογένεια όλα αυτά που σου σπάνε τα νεύρα και σε τσιτώνουν! Καλύτερα να ξεκουραστείς και να ακούσεις το σώμα σου, ιδίως αν το νιώθεις κάπως βαρύ και τσιτωμένο.

Σκορπιός

Ο κύκλος σου και οι παρέες σου είναι πολύ σημαντικά σήμερα για εσένα, Σκορπιέ! Η κοινωνικότητά σου φαίνεται να αυξάνεται και η επικοινωνία σου αλλάζει ρότα, κάτι που θα σε οδηγήσει σε νέες επαφές και γνωριμίες σήμερα ή θα επενδύσεις σε επαφές που ήδη έχεις! Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις ή που θα περάσουν από το μυαλό σου να κάνεις… Βιάζεσαι και νομίζεις πως η ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα είναι η καλύτερη! Όμως… Θέλει προσοχή, ρε παιδί μου! Άλλωστε, και η καλύτερη οργάνωση των επαγγελματικών σου βημάτων είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα, και αυτό γιατί δεν μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς μια σειρά από βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις σταδιακά! Μείνε μακριά από οικονομικές συνδιαλλαγές με άτομα που είναι και φίλοι!

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη, εστιάζεις πολύ στην εικόνα σου αλλά και στο πώς θα εξελιχθείς επαγγελματικά! Έχοντας κατά νου και τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις το οικονομικό σου, μπαίνεις σήμερα στη διαδικασία να τσεκάρεις διάφορες ευκαιρίες που θα σε ενισχύσουν σε αυτό το κομμάτι! Η αλήθεια είναι πως σήμερα γίνεσαι αρκετά ανταγωνιστικός, για αυτό και δεν θα σε νοιάξει και πολύ το τι θα χρειαστεί να κάνεις προκειμένου να προχωρήσεις! Ευτυχώς που αυτό θα είναι κάτι παροδικό και θα ξεφουσκώσει όσο περνά η μέρα, γιατί τα ρίσκα που τόσο αγαπάς θα έχουν περίεργες συνέπειες… Θα χρειαστεί να πάρεις μια απόσταση και να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε σπίτι και δουλειά σήμερα, καθώς οι απαιτήσεις στο σπίτι θα είναι πολλές και δεν χωράει αναβολή σε αυτές…

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, είναι μια μέρα που θέλεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο σφαιρικά αλλά και με έναν πιο θετικό τρόπο. Είσαι σε φάση που θέλεις να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα ή να επεκτείνεις αυτά που ήδη κάνεις και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις σχετικά εύκολα! Εσωτερικά υπάρχει μια ένταση, ένα νεύρο που σε ταράζει και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, ούτως ώστε να μην επηρεάζει την κρίση σου αλλά και τη διάθεσή σου! Άλλωστε, είσαι σε ένα μουντ που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα και να λειτουργείς κάπως πιο ψύχραιμα! Σημαντικό να μην ασκήσεις κριτική και να μην γίνεις αυστηρός με φίλους αλλά και γενικά με όσους ζητήσουν σήμερα τη γνώμη σου! Δεν είναι ανάγκη να γίνεις πικρόχολος χωρίς λόγο, απλά και μόνο για να φανείς -όπως νομίζεις- δυνατός!

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα η μέρα έχει ένα μεγαλύτερο βάθος για εσένα… Όλα φαίνεται να τα νιώθεις αρκετά πιο έντονα και βαθιά! Σου είναι πιο εύκολο να αναλογιστείς διάφορα περιστατικά που σε έκαναν να νιώσεις περίεργα και έντονα και να τα δεις όσο πιο σφαιρικά μπορείς! Όλη αυτή η ένταση που δημιουργείται μπορεί να βγει στις παρέες σου! Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν έντονες και επιθετικές! Σήμερα χρειάζεται να παρατηρήσεις περισσότερο από το να αναλάβεις δράση, καθώς οι παρορμήσεις δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσουν… Είναι και το οικονομικό που σε περιορίζει αρκετά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων και το αίσθημα καταπίεσης είναι στα κόκκινα… Κράτα αποστάσεις και μη μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα!

Ιχθύες

Σήμερα, Ιχθύ, είναι μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο στη σχέση σου με το αμόρε ή με τους συνεργάτες σου! Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι, καθώς η αλληλεπίδραση που έχεις φαίνεται να σε κάνει να ξεχνιέσαι ή να διαχειρίζεσαι πιο εύκολα το ζόρι που τραβάς μέσα σου! Οι ευθύνες και τα πρέπει σήμερα σε αγχώνουν πολύ και είσαι κάπως στα ντάουν σου… Οι φίλοι σου όμως θα είναι εκεί για το συζητήσεις και να το βγάλεις από μέσα σου τουλάχιστον! Γιατί να το διαχειριστείς, δεν… Σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση που θα σε πιάσει να βελτιώσεις την εικόνα σου, γιατί τα ρίσκα που θα πάρεις δεν θα σου πάνε καλά… Και η ένταση που νιώθεις δεν θα εκτονωθεί με αυτόν τον τρόπο! Η μέρα θέλει να εστιάσεις στο κομμάτι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις πολλά που νιώθεις να υπάρχουν ανάμεσά σας!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ