Νομός Χανίων

Τα πρώτα χαμόγελα για τη μικρή Χανιώτισσα που μας έχει όλους ανάγκη!

Το πρώτο βήμα, για ν’ αλλάξει η ζωή της μικρή μας Χανιώτισσας, έγινε με τον αγαπημένο μας Paris Nagual πριν από λίγες και αρχίσαμε όλοι μαζί να χαμογελάμε! Από εκείνη την υπέροχη βραδιά αλλά και από τις μέχρι σήμερα προσφορές που έχουν γίνει από διάφορους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας, στον ερανικό λογαριασμό που έχει ενεργοποιηθεί, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 4.000 ευρώ.

Ο δρόμος φυσικά είναι ακόμη μακρύς, αλλά όλοι πλέον πιστεύουμε στο όνειρο, αλλά και στο «κύμα αγάπης» που έχει αρχίσει να δημιουργείται για ένα ακόμη δικό μας παιδί, που μας χρειάζεται.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του 15χρονου κοριτσιού, λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του ταξιδιού και του χειρουργείου, στο οποίο πρέπει να υποβληθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο Σύλλογος των Τριτέκνων Χανίων  -και η προέδρος του κ. Μαίρη Χελιουδάκη– να έχουν αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες για την εξεύρεση του απαραίτητου ποσού, μέσω του ερανικού λογαριασμού που έχει ενεργοποιηθεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος καταβάλει και κάθε δυνατή προσπάθεια και για την τήρηση της «ανωνυμίας» της οικογένειας, λόγω της ιδιαίτερης «φύσης» του προβλήματος.

Η συνολική δαπάνη αγγίζει τις 150.000 ευρώ και ήδη υπάρχει η σχετική έγκριση του ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη του 90% του συνολικού κόστους. Ως εκ τούτου, το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί μέσω του εράνου, φτάνει τις 20.000 ευρώ. Η απόσταση που μας χωρίζει αυτή την ώρα από τον στόχο, είναι μόλις 16.000 ευρώ…

Σας παρακαλούμε με κάθε δυνατό τρόπο να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την ελπίδα το ποσό να συγκεντρωθεί και το μικρό μας κοριτσάκι, να ταξιδέψει σε αυτό το «δρομολόγιο ζωής» για την Αμερική.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ