ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβρη

Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Σεπτέμβρη

Λέων
Πριν σκεφτείς ότι είναι το τέλος του κόσμου, πρόσεξε.

O Σεπτέμβρης σίγουρα θα σας δοκιμάσει, αλλά απλώς σας κάνει πιο ανθεκτικούς. Δεν θα αμφισβητήσει μόνο τα θεμέλια των σχέσεων σας, αλλά θα χρησιμεύσει και ως καταλύτης σε αυτές. Ο Κρόνος θα μπει επίσημα στους Ιχθύς στις 7 Σεπτέμβριου, φέρνοντας πειθαρχία και δομή σε όλα, από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, μέχρι τις συναισθηματικές σας προσκολλήσεις.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε τις επιδράσεις του Πλούτωνα στον Υδροχόο -η είσοδος στον έβδομο οίκο των σχέσεων σου στις 23 Σεπτέμβριου- αλλά αυτός ο πλανήτης έρχεται για να αποκαλύψει τη σκιώδη πλευρά στη δυναμική των σχέσεων σου.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της καταστροφής και της μεταμόρφωσης, αλλά θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Πού έχεις αφήσει ασυνείδητα να σου αφαιρέσουν τη δύναμή σου;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείς να περιμένεις μια σημαντική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, ίσως μέσα στα επόμενα δύο χρόνια περίπου. Η Αφροδίτη θα σταθεί επίσης ανάδρομη στο ζώδιό σου από τις 22 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Επωφελήσου από αυτή τη διέλευση, για να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου, με τις δημιουργικές σου ικανότητες και με τη φροντίδα του εαυτού σου. Η έναρξη μιας νέας αισθηματικής σχέσης δεν προτείνεται αυτό το διάστημα και το ίδιο ισχύει και για τις οικονομικές συνεργασίες. Εάν η αυτοπεποίθησή σου δοκιμάζεται, αναλογίσου τη ρίζα αυτού του προβλήματος.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ένα ακόμα από τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Σεπτέμβρη. Ένα από τα κύρια αστρολογικά νέα σε αφορά άμεσα. Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23 Σεπτεμβρίου. Επίσης γνωστός ως ο πλανήτης της καταστροφής, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, ο Πλούτωνας συνδέεται συνήθως με το θάνατο και την αναγέννηση, καθώς και προσωπική δυναμική εξουσίας κάποιου. Μπορείς όμως να μετατρέψεις τον πόνο σε δύναμη και να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου, όπως ο Φοίνικας.

Ο Πλούτωνας θα σε επανασυνδέσει με την πιο σκοτεινή πλευρά σου, προκειμένου να μπορέσεις επιτέλους να τα φωτίσεις και να τα ξεπεράσεις.

Ο Κρόνος θα ολοκληρώσει επίσης το ταξίδι του στο ζώδιό σου στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα μεταβεί στους Ιχθύες και τον δεύτερο οίκο των οικονομικών και αξιών, αναζητώντας σταθερότητα. Κάτι που θα σε δοκιμάσει στα οικονομικά σου, στις δαπάνες που έχεις συνηθίσει να κάνεις και στις ικανότητές σου να βγάζεις χρήματα, αλλά όχι με τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Αν μη τι άλλο, αυτή η διέλευση, θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια ισχυρή βάση για τον εαυτό σου και την οικονομική σου ασφάλεια. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Κρόνος έρχεται επίσης για να σε ενθαρρύνει να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πλήγμα έχει δεχθεί η αυτοεκτίμησή σου.

Ιχθύες
Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά μην απελπίζεσαι. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των ορίων, των δομών και των περιορισμών, εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 7 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά από το 1996. Κάτι που σίγουρα δημιουργεί περιορισμούς, αλλά μόνο για χάρη της σταθερότητάς σου.

Στο ζώδιό σου, ο Κρόνος θα φέρει πειθαρχία και δύσκολες συνειδητοποιήσεις, σε θέματα που συνήθως προτιμάς να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να ονειρεύεσαι, αλλά αν έχεις κολλήσει σε ψευδαισθήσεις, ο Κρόνος έρχεται να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το να παραδεχτείς τα λάθη σου δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν κάνει την αυτοβελτίωσή σου, λιγότερο σημαντική. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος θα σε ανεβάσει επίπεδο, με τρόπους που δεν θα φανταζόσουν ποτέ.

Ο Πλούτωνας, από την άλλη πλευρά, θα εισέλθει στον Υδροχόο -ο 12ος οίκος των ονείρων και των αναστολών σου- στις 23 Αυγούστου, όπου είναι πιο πιθανό να έρθεις αντιμέτωπη με το παρελθόν.

Είτε πρόκειται για φόβο, βάρος ή δυσαρέσκεια που βαραίνει το ασυνείδητό σου, η διέλευση του Πλούτωνα στον 12ο οίκο του ζωδίου σου, ισοδυναμεί με μια ουσιαστική κάθαρση. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα εξελιχθείς.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ