Υλικά: 1 κιλό κολοκύθια, 2 κρεμμύδια, 1 μελιτζάνα, 2 καρότα, 1 πιπεριά, 1 αυγό, 1 φλιτζάνι τυρί, 150 γραμμάρια φέτα, 1 ματσάκι μαϊντανό, λίγο δυόσμο, λίγο αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση: Ξύνουμε τα κολοκύθια, τα κρεμμύδια, τη μελιτζάνα, τα καρότα και την πιπεριά και τα αφήνουμε όλα μαζί να στραγγίσουν. Προσθέτουμε το αυγό, το δυόσμο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα τυριά, αλάτι, πιπέρι και λίγο αλεύρι να σφίξει το μείγμα. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Αν σκορπά η πρώτη κουταλιά, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη. Τηγανίζουμε τους κολοκυθοτηγανίτες κι από τις δύο μεριές.
Καλή Επιτυχία…