Νομός Χανίων

Συνάντηση δημάρχου Πλατανιά με τον Γερμανό δήμαρχο Dirk Hasenfuss της πόλης Nieder-Olm

Στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Γερμανό Δήμαρχο Dirk Hasenfuss της ΠόληςNieder-Olm της περιοχής Reinhessen,μετά από επιθυμία του.

​Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμα του αναφέρθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας , αλλά και στις δυνατότητες συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού και της εμπορίας στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα του τόπου μας.

​Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση αδελφοποίησης των δύο Δήμων προκειμένου να αναδειχθούν τα κοινά χαρακτηριστικά τους και να αναπτυχθεί η συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης δρ. Κων. Ζορμπάς καθόσον η ακαδημία φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες αποστολή από τον παραπάνω Δήμο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επίσης στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή δώρων και  όπου ο Δήμαρχος έδωσε αναμνηστικά δώρα από την επέτειο των 80 ετών της μάχης της Κρήτης και το λεύκωμα του Δήμου Πλατανιά “The essence of Crete”.