Κρητικοί εκτός συνόρων

Σύλλογος Κισαμιτών Αττικής : Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  «Η ΚΙΣΑΜΟΣ»  θα παρευρεθούν  τόσο στην επίσημη υποδοχή πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνας Παναγίας Παραμυθίας, που θα γίνει το Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 6.30 μμ. στην πλατεία  “Μάνος Κατράκης” στο Καστέλι, όσο και στον Αρχιερατικό Εσπερινό που θα ακολουθήσει  στην Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλμαριάς κ. Ιουστίνου.

Στο πλαίσιο των εορτασμών  για την έλευση της Εικόνας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, την Κυριακή, 4 Αυγούστου, θα τελεστεί στην Ι. Μονή Παρθενώνος Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ.

Επίσης, την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 7.00μ.μ. στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, θα γίνει παρουσίαση Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου στον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, έκδοση της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.  Στην εκδήλωση θα ψάλλουν Ύμνους  ο χορός «Οι Κρήτες Μαϊστορες», και η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Καλούμε  όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που βρίσκονται στην Κίσαμο να πλαισιώσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις αυτές.

Εκ του Δ.Σ.                

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ