ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα το Σαββατοκύριακο ή παράταση (επ’ αόριστον);

Σε αυτό το Δ.Σ., αναμένεται να προκύψουν ουσιαστικά τα νεότερα για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή θα χρειαστεί κάποια παράταση, ενδεχομένως μίας ή περισσότερων εβδομάδων… Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία για τα τηλεοπτικά και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει από την πλευρά των ομάδων. Αυτό προκύπτει και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα από τα Χανιά του Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι το πρωτάθλημα, σε κάθε περίπτωση, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Από κει και πέρα, οι ομάδες προγραμματίζονται και βρίσκονται στα σκαριά φιλικά για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό βέβαια θα πρέπει να πιστοποιηθεί επίσημα ότι δεν θα ξεκινήσει η σεζόν και ότι θα υπάρξει καθυστέρηση και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστά ποια θα είναι αυτά τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν.

Να σημειωθεί για το θέμα αυτό πως από την πλευρά τουλάχιστον του Πλατανιά, ο Γιάννης Τάτσης, είπε ότι θα ήθελε να υπάρξει καθυστέρηση μιας εβδομάδας, εξηγώντας ότι η προετοιμασία για την ομάδα του ξεκίνησε σχετικά αργά και ως εκ τούτου αυτό θα την εξυπηρετούσε.

 

Πηγή : athlitiko.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ