Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά δεν… μπαίνει στη φυλακή

Αν είστε παρατηρητικοί τηλεθεατές, ίσως έχετε καταλάβει από τον σωματότυπο και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες πως στον Σασμό εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή είναι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος). Ο Μανόλης μέσα από τους εφιάλτες του θα μας αποκαλύψει απόψε το πρόσωπό του, αλλά οι ήρωες της σειράς θα περάσουν μια ολόκληρη σεζόν μέχρι να δουν τη δικαίωση!

Και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τον Aντώνη (Δημήτρης ‘Ημελλος) σε τρομερά δύσκολη θέση λόγω και της σχέσης που έχει με τους Βρουλάκηδες, ο Μανόλης που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας βασανίζεται από τύψεις και από εφιάλτες. Σε αυτές τις εικόνες δεν θα δούμε μόνο το αδίστακτο χέρι που πυροβόλησε 7 φορές τον Στεφανή αλλά και το πρόσωπο του. Επειδή όμως φοβάται τον Μαθιό προτιμά την σιωπή.

Αυτό βέβαια το μυστικό, όπως θα δείτε και στην συνέχεια της σειράς, θα του αλλάξει όλη του τη ζωή. Η αδελφή του όμως, η Θεοδώρα, βρίσκει αφορμή για να εκδικηθεί (μετά την ερωτική απόρριψη του Πέτρου), ασκεί μεγάλη ψυχολογική πίεση στον αδελφό της και τελικά τον πείθει να πει στην αστυνομία πως ένοχος είναι ο Πέτρος. Ο οποίος Πέτρος σε μια τυχαία συνάντηση με τον Νικηφόρο του ορκίζεται στην τιμή του ότι δεν είναι αυτός που υποψιάζεται η οικογένειά του για δολοφόνο.

#pgnews