Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο Γιώργης στήνει πλεκτάνη στη Νάντια – Σοκ για τον Νικηφόρο

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να δώσει μία ευκαιρία στην σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος.

Ο Ευθύμης αναθέτει στο Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στο Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση.

Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στο γιο της και την Αργυρώ… Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει επιτέλους από πού πηγάζει η προκατάληψή της.

Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό.

Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ