Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Η Βασιλική βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο

Η αγωνία κορυφώνεται στην πολυαγαπημένη σειρά του Alpha, “Σασμός“, καθώς η Βασιλική θα παλέψει για την ζωή της. Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, η Βασιλική έτρεχε με το αυτοκίνητό της για να προλάβει το φονικό και τον πυροβολισμό του Νικηφόρου κατά του Μαθιού, όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Τη νέα σεζόν της σειράς που θα επιστρέψει το φθινόπωρο, οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να σώσουν την ζωή της Βασιλικής. Σύμφωνα με το MyTv και την Μάρα Σαρρή, ο Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αμετανόητος για την πράξη του. Ωστόσο λίγο αργότερα βλέπει τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Με το που φτάνει στο σημείο βλέπει την μητέρα του λιπόθυμη στην τηλεόραση και βουτηγμένη στο αίμα. Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά, αρχίζει να κλαίει με λυγμούς και την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, η Βασιλική υποβάλλεται σε μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά όλοι μαθαίνουν για το ατύχημά της και προσεύχονται για εκείνη.

Το χειρουργείο ολοκληρώνεται κι η ίδια είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στην ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν και ο Νικηφόρος ξεσπά σε κλάματα κυριευμένος από τις τύψεις.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ