Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Η Θοδώρα ερωτεύεται έμπορο όπλων

Έτοιμος για δυναμική επιστροφή είναι ο Σασμός, με τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha να ετοιμάζονται να έρθουν στους δέκτες μας, μέσα στιον Σεπτέμβριο.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε υπόθεση για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός.

Αυτή όμως όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει το χωριό καθώς στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου αναμένεται να βρεθεί η Θοδώρα και ο νέος της σύντροφος!

Η Θοδώρα ερωτεύεται έμπορο όπλων

O μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός βρίσκεται σε κρυφή αποστολή παρακολουθώντας τις κινήσεις του Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής) προκειμένου να τον ξεσκεπάσει, όπως και το κύκλωμα όπλων στο οποίο συμμετέχει.

Τώρα που ο Φαρμάκης ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί και να ανοίξει ένα μπαρ στο Ρέθυμνο, ο Ορφανός τον έχει από κοντά ώστε να τον κατρακυλήσει και πάλι.

Κάπου εκεί μέσα στη νύχτα θα κάνει και την εμφάνιση της η Θοδώρα. Η νεαρή κοπέλα δεν έχει ξεχάσει το όνειρο της για μια καριέρα στο τραγούδι και τη μουσική σκηνή και τι καλύτερο για εκείνη από το να εργαστεί στο μπαρ κοντά στο χωριό της.

Η Θοδώρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των δύο ανδρών και θα τους προκαλέσει όπως θα δείτε στη συνέχεια, πολλά προβλήματα.

Θυμίζουμε πως ένα από αυτά τα πρόσωπα που θα μπει στη σειρά υποδυόμενος τον Πάνο, είναι ο Μανώλης Γεραπετρίτης. Πρόκειται για έναν συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος μετά την αποφυλάκιση του αποφασίζει να επιστρέψει στο Ρέθυμνο και να αγοράσει ένα μπαρ.

Το σκοτεινό όμως παρελθόν του θα τον καταδιώξει και θα δεν θα του δώσει την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της σειράς.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ