Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: «Η κατάρα θα σπάσει μόνο με…»

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, απόψε, Τρίτη 06/06, στον “Σασμό” θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά Αστέρης και Αργυρώ, Βασιλική και Μαθιός!

Δείτε απόψε:  Επεισόδιο 148 | Τρίτη 06/06

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη και η αντίδρασή του είναι άσχημη.

«Σου έχω εμπιστευτεί τα πάντα. Ξέρεις κάθε κρυφή μου σκέψη και στενοχώρια και τολμάς να με προδώσεις με τον χειρότερο τρόπο. Τα έφτιαξες με το κορίτσι μου! Τόλμησες να μου πάρεις ό,τι πολυτιμότερο είχα και έχω. Δεν το περίμενα από εσένα, Μάνο», του λέει πληγωμένος και φεύγει από μπροστά του για να σκεφτεί.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται λοιπόν σε μια απόφαση η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.

«Ως εδώ ήταν, μάνα. Είσαι πάντα δίπλα μας και έτσι θέλουμε να παραμείνεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα πλέον να επεμβαίνεις στις ζωές μας. Είμαστε μεγάλοι άντρες και έχουμε δικαίωμα ακόμα και λάθη να κάνουμε. Δεν γίνεται να είσαι πάντα η σκιά μας. Μέχρι εδώ ήταν, λοιπόν…», της ξεκαθαρίζουν και οι δύο μαζί και η Καλλιόπη κλονίζεται που οι γιοι της θέλουν να υψώσουν τοίχο ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου και ο Μαθιός χάνει και την τελευταία του ελπίδα!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ