Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Δεν είναι αδέλφια Νάντια – Νικηφόρος! Η Βασιλική βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Ο Σασμός μας επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Η σειρά του Alpha σαρώνει την τηλεθέαση με τον «ματωμένο γάμο» που έρχεται να συγκλονίζει.

Τι κι αν όλα δείχνουν χαρές στα επόμενα επεισόδια; Αυτό θα ανατραπεί από την επίθεση του Ευθύμη στον Αντώνη στον γάμο του. Πέρα από αυτό όμως οι εξελίξεις θα τρέξουν και στα άλλα μέτωπα και αναμένεται να σοκάρουν ιδιαίτερα τους φανς της Βασιλικής και του Μαθιού.

Μέχρι τότε ένα άλλο φλέγον θέμα καίει τους Σταματάκηδες. Ο Νικηφόρος με τη Νάντια θέλουν να μάθουν για το αν είναι αδέρφια ή όχι. Έτσι κάνουν τεστ dna. Από την κλινική τους ειδοποιούν ότι έχουν τα αποτελέσματα και οι δυο τους έχουν τεράστια αγωνία, ο καθένας όμως για διαφορετικό λόγο. Παίρνουν τα αποτελέσματα στα χέρια τους και πλέον θα πρέπει να διαχειριστούν μία νέα κατάσταση καθώς δεν είναι αδέλφια!

Η Καλλιόπη μετά από χρόνια έρχεται κοντά με τον Παύλο. Αυτή τη φορά όμως θα του ζητήσει συμμαχία! Η Καλλιόπη θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον γιο της μακριά από την ανιψιά του και έτσι οι δυο τους αρχίζουν να δρουν μαζί.

Η Αργυρώ στο μεταξύ έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τον Σταύρο για το παιδί με τον Βαγγέλη να της κάνει μια ξαφνική πρόταση.

Στο σπιτάκι του βουνού οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ άσχημες με αποτέλεσμα η μάντρα να καταρρεύσει. Στη μάντρα όμως είχε κρύψει ο Μαθιός το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Βασιλική βρίσκεται στο σημείο, δίπλα στα ερείπια και στο φονικό όπλο. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η αλήθεια για τη δολοφονία του πρώην άντρα της είναι πολύ κοντά στο να γίνει γνωστή…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ