Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε του Β’ κύκλου – Θα είναι αιματοβαμμένο

Το φινάλε της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ALPHA “Σασμός” -για φέτος- θα προβληθεί απόψε και οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές.

Δείτε απόψε: Πέμπτη 13 Ιουλίου | 21:00

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σήριαλ, ο Φαρμάκης κρυμμένος σε μια τοποθεσία που δεν γνωρίζει κανείς, θα καλέσει στο κινητό του τον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει. Οι δύο άντρες θα συναντηθούν και ο Ευθύμης θα παραδεχτεί τις πράξεις του και στο τέλος της κουβέντας τους θα παρακαλέσει τον παιδικό του φίλο να κάνει αυτό για το οποίο πήγε.

Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά και καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, πέφτει κάτω έχοντας αγκαλιά τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική μιλά με την Καλλιόπη για τον Μαθιό και το έγκλημά του, όμως καμία από τις δύο δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Νικηφόρος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ακούει την κουβέντα τους. Μόλις αντιλαμβάνεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, φεύγει και πάει να τον βρει στο μαντρί που βρίσκεται.

Η Βασιλική, προκειμένου να προλάβει το κακό, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της Άνω Ποριάς, όμως τελικά θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, θα χτυπήσει στο κεφάλι και θα χάσει τις αισθήσεις της.

Τη χτυπημένη Βασιλική θα ανακαλύψει αρκετή ώρα αργότερα ένας περαστικός, αφού Μαθιός και Νικηφόρος παλεύουν για τη ζωή τους στο μαντρί, ενώ στο μεταξύ η Καλλιόπη, μόνη στο σπίτι και γνωρίζοντας πως η ζωή του παιδιού της κρέμεται από μια κλωστή, παθαίνει εγκεφαλικό.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ