ΚΡΗΤΗ

“Έτοιμοι για όλα” οι swingers που έρχονται στην Κρήτη!

Χιλιάδες swingers από όλο τον κόσμο έρχονται για να απολαύσουν τον έρωτα με αγνώστους στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Νίκου Χαλκιαδάκη , στη Σταλίδα της Κρήτης. Το ξενοδοχείο μετατρέπεται εκείνες τις ημέρες στον απόλυτο παράδεισο , μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χλιδή, χρώματα, αρώματα, σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, αφροδισιακά θαλασσινά, και θεματικές πιπεράτες βραδιές ανταλλαγής συντρόφων θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τους διοργανωτές το άκρως ερωτικό εξαήμερο των swingers.

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, είπε στο protothema.gr πως η συμμετοχή των swingers είναι και φέτος πολύ μεγάλη και μας περιέγραψε την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί. Η ιδέα του ” έσκασε” πριν πέντε χρόνια , όταν πήγε στην Αυστρία για μια τουριστική έκθεση. Εκεί, ένας τύπος του έριξε κατά λάθος μπύρα. Ήταν ο επικεφαλής του μεγαλύτερου club των swingers στην Ευρώπη. Γνωρίστηκαν και το πρώτο σεξουαλικό πάρτυ έγινε πραγματικότητα ένα χρόνο μετά.

Σήμερα, ο Νίκος Χαλκιαδάκης μιλάει για τις φετινές συμμετοχές. ” Το 80% των δωματίων μας έχει καλυφθεί αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχει καλυφθεί και 100%. Είναι σαράντα εθνικότητες, έχουν κλείσει και Έλληνες από τώρα για τον μήνα Μάιο και αυτό μας χαροποιεί. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και κάθε χρόνο έρχονται στο ξενοδοχείο μας οι swingers.

Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Η τιμή του δωματίου εκείνη την εποχή είναι τέσσερις φορές πάνω από την τιμή του δωματίου την εποχή του Αυγούστου.

Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση”. Ο κ. Χαλκιαδάκης μιλά και για τις συνήθειες που έχουν οι swingers: “Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η «λευκή βραδιά» όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η «αρχαία ελληνική βραδιά», η «ρωμαϊκή βραδιά» κ.λπ.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ